Schoorsteenvegers Apeldoorn

Een veilige schoorsteen is een schone schoorsteen

Is het alweer tijd schoorsteenvegers in Apeldoorn of omgeving een bezoekje aan uw schoorsteen te laten brengen? Overweeg dan eens de schoorsteenvegers van Bosvelt & Haisch in te schakelen. Onze vakmensen hebben namelijk al vele jaren ervaring in het schoonmaken, inspecteren en renoveren van schoorstenen. Daarnaast werken zij met de nieuwste apparatuur. Houd uw schoorsteen schoon en uw huis in Apeldoorn of omgeving daarmee veilig tegen onder andere schoorsteenbranden. Kies ook voor Bosvelt & Haisch.

Een verstopte schoorsteen is gevaarlijk

Een schone schoorsteen is van essentieel belang. Zoals gezegd kan een verstopte schoorsteen een schoorsteenbrand aanrichten. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Wat ook gevaarlijk is, is dat door een verstopte schoorsteen de rook niet meer goed naar buiten kan. Hierdoor beland de rook in uw huiskamer in Apeldoorn, waardoor u, andere huisbewoners en gasten het risico lopen op koolmonoxidevergiftiging. Kortom, bestel nu  schoorsteenvegers in Apeldoorn en verlos uzelf van deze risico’s en zorgen. Onze schoorsteenvegers maakt uw schoorsteen weer netjes schoon waardoor deze weer optimaal kan werken. Wat een opluchting!

Onze schoorsteenvegers in Apeldoorn kunnen nog meer

Schoorsteenvegers ApeldoornOmdat onze vakmensen al vele jaren ervaring hebben in het vegen en renoveren van schoorstenen, zien zij vaak direct hoe het met de huidige staat van uw schoorsteen gesteld is. Soms treft een van onze bestelde vakmensen bijvoorbeeld versleten voegen aan tussen de bakstenen van de schoorsteen. Hij vertelt dit direct aan u waarna u altijd nog kunt beslissen of u deze schoorsteenvegers ook in wilt zetten om uw schoorsteen in Apeldoorn opnieuw te laten voegen. Of wat dacht u van een verrotte bovenkop? Als deze instabiel is geraakt kan deze over een tijdje misschien van uw schoorsteen vallen en laatstgenoemde niet meer beschermen tegen regen. Dan heeft het vegen van uw schoorsteen helemaal geen zin gehad. Tot slot worden onze schoorsteenvegers ook vaak opgeroepen om loodslabben te vervangen. Voor elke klus aan uw schoorsteen staan wij dus in Apeldoorn voor u klaar. Hierbij nog even een opsomming van onze diensten aangaande uw schoorsteen:

  • Schoorsteenvegen
  • Voegen bijwerken
  • Loodslabben vervangen
  • Bovenkop vervangen
  • Schoorsteenrestauratie

Contactgegevens

Regel nu voor uw schoorsteen in Apeldoorn  vakbekwame en vriendelijke schoorsteenvegers. Bel naar Bosvelt & Haisch via telefoonnummer 06-53947933 of mail naar info@bhisolatietechniek.nl. Kies ook voor de beste schoorsteenvegers in Apeldoorn!