Schoorsteenveger

Voorkomen is beter dan genezen

SchoorsteenvegerDe schoorsteenveger kan veel ellende voorkomen. Laat u geen goed onderhoud doen dan is er kans op verstopping. Deze verstopping kan brand veroorzaken. Een brand met grote gevolgen. Niet alleen de ellende van de brand zelf, maar ook de afhandeling via de verzekeringsmaatschappij. Deze stelt u namelijk verplicht om regelmatig de schoorsteenveger te laten komen. U kunt ervoor kiezen om de schoorsteen zelf te vegen. Of het door een kennis te laten doen. Daarmee heeft u geen certificaat voor de verzekeringsmaatschappij. Met de keuze voor een geregistreerde schoorsteenveger heeft u dit wel. Schakel dus de schoorsteenveger in voor onderhoud en reparatie. Dan weet u zeker dat het werk goed wordt gedaan. Mocht er dan iets misgaan dan heeft u in ieder geval geen gedoe met de verzekeringsmaatschappij over het onderhoud van de schoorsteen.

Wat doet de schoorsteenveger?

Bosvelt & Haisch dak- en isolatietechniek is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroon Bond (ASPB) De inschrijving geeft u de garantie op een professional voor uw schoorsteen. Onze schoorsteenveger zorgt voor periodiek onderhoud en inspectie. Ook kunt u ons inhuren voor een reparatie of veiligheidsinspectie. Bij Bosvelt & Haisch beschikken we over het vakmanschap dat nodig is om uw schoorsteen na controle of reparatie weer veilig dienst te laten doen. We controleren op verstoppingen en lossen deze op. Het vegen van de schoorsteen zorgt ervoor dat er niet te veel opeenhoping van roet ontstaat. Om te voorkomen dat er een te veel aan vocht in de schoorsteen kan komen plaatsen we kappen. Ter voorkoming van het ontstaan van vogelnesten worden er boldraad roosters geplaatst. Alle werkzaamheden worden op maat uitgevoerd. Uiteraard pas nadat u een akkoord voor de offerte heeft gegeven

Waarom u kiest voor onze schoorsteenveger

  • Professional met ervaring
  • Maatwerk oplossingen
  • Werkend vanuit een totaalconcept in daktechniek
  • Duidelijke offerte
  • De beste prijs voor de totaaloplossing

Bestel ook de schoorsteenveger van Bosvelt en Haisch

Wilt u meer weten over ons aanbod in dak- en isolatietechniek? Of wilt u direct uw schoorsteen laten vegen? Bel ons dan op telefoonnummer 06-53947933. Bel ons op dit nummer ook als u gewoon wat meer informatie wilt. Heeft u liever dat we u terugbellen? Vul dan het contactforumlier op de website in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Reken ook op ons als schoorsteenveger.