Schoorsteenveger Velp

U wilt uw schoorsteen laten vegen?

Als u op zoekt bent naar een vakbekwame, voordelige en vriendelijke schoorsteenveger in Velp, dan bent u bij Bosvelt & Haisch aan het juiste adres. Graag wijzen wij u op de noodzaak van het inhuren van een goede schoorsteenveger. Helaas merken wij nog veel te vaak dat mensen met een schoorsteen, ook in Velp, niet elk jaar hun schoorsteen laten vegen. En dat terwijl er regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Wij bieden u graag de oplossing.

Laat het vuil weghalen door onze schoorsteenveger in Velp

U merkt nu misschien nog geen problemen. De rook lijkt nog prima zijn weg naar buiten te vinden door uw schoorsteen en u ruikt niks raars. Maar schijn bedriegt. Voordat u het weet is de schoorsteen te verstopt, waardoor hij volledig vervangen moet worden, wat u veel meer gaat kosten. Bovendien is koolmonoxide, dat in uw kamer in Velp terecht komt als de rook niet meer via de schoorsteen weg kan, kleur- en geurloos. Hierdoor loopt u ongemerkt groot risico op koolmonoxidevergiftiging. Een verstopte schoorsteen laten vegen door een professionele schoorsteenveger is dus van zeer groot belang. Onze vakmensen gebruiken de beste en nieuwste apparatuur en laten uw schoorsteen en huis weer netjes achter. Zij zijn vaak ook in één dag al klaar met de klus. Kies nu dus ook voor onze schoorsteenveger in Velp!

De expert op het gebied van schoorstenen

Schoorsteenveger VelpWist u dat een niet goed werkende schoorsteen soms niet alleen een schoonmaakbeurt nodig heeft? Gelukkig ziet onze schoorsteenveger dat vaak in één oogopslag. Soms is bijvoorbeeld de bovenkop kapot, waardoor er steeds meer viezigheid via buitenaf uw schoorsteen in Velp in kan komen. Of de voegen van de schoorsteen zijn afgebrokkeld, waardoor de schoorsteen stukje bij beetje voller komt te zitten met steenresten. En wat dacht u van loshangende loodslabben? Als deze niet meer goed tussen uw dak en schoorsteen zijn bevestigd, mist de schoorsteen de benodigde bescherming en kan hij steeds meer verslijten en afbreken. Al deze schade heeft tot gevolg dat uw schoorsteen in Velp van binnen steeds viezer wordt. Vegen alleen is dan niet voldoende. Onze schoorsteenveger kan gelukkig ook:

   • Voegen bijwerken
   • Schoorstenen renoveren
   • Loodslabben vervangen
   • Bovenkoppen vervangen
   • Schoorstenen restaureren

Bel ons nu

Wij zijn in no time bij u in Velp. Bel onze professionele schoorsteenveger van Bosvelt & Haisch via telefoonnummer 06-53947933 of mail naar info@bhisolatietechniek.nl. Onze schoorsteenveger helpt in Velp!