Schoorsteenveger Arnhem

Als u op zoek bent naar een Schoorsteenveger Arnhem, dan helpen wij u graag. Boschvelt & Haisch verricht allerhande diensten op het vlak van daken, isolatie, zinken,goten en dus ook schoorstenen. Als schoorsteenveger Arnhem zijn wij reeds velen jaren actief en wij kunnen u voorzien van meerdere referenties.

Waarom schoorsteenvegen?

Alhoewel bijna de helft van alle schoorstenen niet jaarlijks wordt geveegd is dat wel noodzakelijk. Door een kapotte of verstopte schoorsteen, kan een schoorsteenbrand ontstaan en die wilt u natuurlijk voorkomen. Wij adviseren daarom uw schoorsteen jaarlijks te laten vegen en te laten controleren.

Bel Jacob voor schoonveger Arnhem

Verschillende rookkanalen

Alhoewel de meeste mensen denk dat schoorsteenvegen alleen noodzakelijk is bij houtkachels, is schoorsteenvegen ook noodzakelijk bij rookkanalen van CV-ketels en gaskachels. Bij verstopping of lekkage bestaat de kans op koolmonoxidevergiftiging. Voor uw veiligheid van uw dierbaren, is het dus verstandig alle rookkanelen jaarlijks te laten inspecteren en te laten vegen.
Voor uw veiligheid dienen alle kanalen geveegd te worden in overleg met de schoorsteenveger.

Schoorsteenreparatie en renovatie

In voorkomende gevallen kunnen wij tegelijk kleine reparaties uitvoeren of renovaties. Bijvoorbeeld bij loszittende stenen, lekkages of ander veelvoorkomend klein onderhoud. Door uw schoorsteen goed te onderhouden voorkomt u grotere problemen en woont u veilig.

Bel 06-53947933 voor schoorsteenveger Arnhem

Schoorsteenvegen Arnhem doen wij voor enkele tientjes per schoorsteen of rookkanaal. Bel mij op 06-53947933 voor een afspraak om uw schoorsteen te laten vegen.