Schoorsteenveger Apeldoorn

Bent u op zoek naar schoorsteenveger Apeldoorn? Bel Bennie Bosvelt 06-52430373. Bennie is al jarenlang actief als schoorsteenveger Apeldoorn. Behalve schoorsteenveger kan u ons ook inschakelen voor renovatie en onderhoud van schoorstenen en daken. Alles onder 1 dak!

Waarom schoorsteenvegen?

Schoorstenen moet u regelmatig laten schoonmaken en inspecteren. Door rook, roet en vuil kan een schoorsteen verstopt raken. Dat geldt voor rookkanalen voor houtkachels maar ook voor gaskachels en afvoeren van CV ketels. Als een schoorsteen verstop raakt heeft u kans op een schoorsteenbrand of koolmonoxide lekkages. Iets wat u natuurlijk ten alle tijde wilt voorkomen! Het beste is daarom de schoorsteen jaarlijks te laten vegen.

Controle schoorstenen

Naast het vegen, doet u er ook verstandig aan de rookkanalen te laten controleren. Net als bij muren kunnen er bij schoorstenen scheuren optreden. Of bakstenen losraken. Het beste is daarom de schoorsteen regelmatig te laten controleren en te laten onderhouden. Door regelmatige controle zorgt u voor een veilige woning en voorkomt u hogere onderhoudskosten op de langere termijn.

Werkzaamheden Schoorsteenveger Apeldoorn

Wij verzorgen verschillende werkzaamheden als schoorsteenveger Apeldoorn:

  • schoorsteenvegen
  • rookkanalen inspectie en controle
  • reparatie en onderhoud schoorstenen
  • aanleggen nieuwe rookkanalen en schoorstenen

Schoorsteenveger Apeldoorn Bennie aan het werkBennie Bosvelt 06-52430373

In Apeldoorn en omgeving is uw contact persoon Bennie Bosvelt. Hij help u als schoorsteenveger Apeldoorn snel weer aan een veilige en schone schoorsteen. Ook voor schoorsteenrenovatie bent u bij Bennie aan het juiste adres!