Schoorsteenreparatie Arnhem

Laat ons uw schoorsteen onder handen nemen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een schoorsteenreparatie in Arnhem kan realiseren? Kies dan voor Bosvelt & Haisch. Wij zijn vanuit onze locatie in Oosterbeek in no time bij u in Arnhem om uw schoorsteen te repareren. Of het nou gaat om het vervangen van een nieuwe bovenkop, het opnieuw voegen of opmetselen van de schoorsteen of het vervangen van de loodslabben: onze experts zorgen ervoor dat u weer een goed werkende, mooie en veilige schoorsteen heeft. Mogen wij ook bij u een bezoekje brengen voor een schoorsteenreparatie?

Verschillende onderdelen van schoorsteenreparatie in Arnhem

Schoorsteenreparatie ArnhemZoals gezegd is een schoorsteenreparatie onder te verdelen in verschillende onderdelen. Is uw bovenkap afgebrokkeld of verscheurd? Dit kan gebeuren door veroudering of vocht van binnenuit. De cementlaag is dan poreus geworden. Het is van belang de bovenkop op uw pand in Arnhem te renoveren, omdat deze de bovenkant van de schoorsteen beschermt tegen weersinvloeden. Dan is er nog het metselwerk van een schoorsteen. De voegen van oude schoorstenen zijn vaak aangetast, maar hebben een belangrijke functie, namelijk het voorkomen van het scheuren of uit elkaar vallen van de schoorsteen. Kies daarom voor een schoorsteenreparatie in Arnhem, en zorg dat de voegen hun werk weer goed kunnen doen. Tot slot zijn er nog de loodslabben. Deze moeten stevig en goed aansluiten op uw dak om lekkage te voorkomen. Staan ze omhoog om hangen ze los? Dan is het verstandig onze experts een bezoekje aan Arnhem te laten brengen. Als u bovenstaande problemen niet tijdig oplost, dan is straks een volledige vervanging van een schoorsteen nodig. En dat kost u stukken meer dan een schoorsteenreparatie.

Een schoorsteenreparatie van Bosvelt & Haisch gebeurt professioneel

Bosvelt & Haisch staat sinds 2012 bekend om haar bekwame vakmensen en snelle oplossingen. Heeft u problemen met uw schoorsteen in Arnhem, kies dan voor de professionele hulp van onze deskundigen. Zij garanderen u:

  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerde vakmensen
  • Voordelige vrijblijvende offertes
  • Expertise in schoorstenen, isolatie en daken
  • Klantvriendelijke benadering

Mogen wij u helpen?

U bent voor uw mooie huis in Arnhem op zoek naar een expert die een schoorsteenreparatie kan verzorgen? Dan bent u bij Bosvelt & Haisch aan het juiste adres. Bel ons snel via 06-53947933 of stuur een e-mail naar info@bhisolatietechniek.nl. Wij komen voor een professionele schoorsteenreparatie graag naar Arnhem.