Schoorsteenrenovatie Arnhem

Onderhoud aan het dak en de schoorsteen door de specialist

Heeft u een schoorsteenrenovatie in Arnhem nodig? Dan bent u hiervoor in Arnhem aan het juiste adres bij Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek. Wij zijn gevestigd in Arnhem en werken voor klanten in de ruime regio. Als ondernemer, maar ook als particulier doet u nooit tevergeefs een beroep op ons als het gaat om werk aan daken en voor de isolatie. Bij werk aan het dak zijn wij ook gespecialiseerd in de schoorsteenrenovatie. Vraag gerust om onze mening als expert als u twijfelt of er bij u een renovatie nodig is. We werken niet alleen aan de schoorsteen. Alles op het gebied van daken, isolatie en reparatie is aan ons besteed. Dat doen we vanuit een mooie samenwerking tussen Bosvelt en Haisch in Apeldoorn en Arnhem.

Vermijd risico’s en wees er op tijd bij

We komen liever langs voor een inspectie zonder dat er werk uit volgt dan voor een schoorsteen die in elkaar gestort is door een gebrek aan onderhoud. Inderdaad, sommige risico’s zijn niet vermijden. Heeft u een hele heftige windvlaag te pakken die uw schoorsteen omverblaast? Dan kan ook onze beste kennis en vaardigheid hier niet tegenop. Heeft u echter scheurtjes, kleine schade en wilt u voorkomen dat uw schoorsteen ineens voor grotere schade gaat zorgen? Dan doet u er goed aan om ons langs te laten komen. Waar nodig kunnen we voor u de schoorsteenrenovatie uitvoeren. Zullen we eerst eens langskomen om te bekijken wat er moet gebeuren, zodat uw risico zo klein mogelijk is?

Schoorsteenrenovatie. Wat houdt het in?

Bij het uitvoeren van een schoorsteenrenovatie kunt u denken aan het volgende soort werk:

  • Aanbrengen nieuwe bovenkop
  • Voegwerk renoveren
  • Metselen van de schoorsteen, nieuw en als reparatie
  • Loodslabben vervangen
  • Schoorsteenvegen en controle optimale werking

Wilt u een inspectie om te bepalen of een schoorsteenrenovatie nodig is? Weet u wellicht al dat er iets aan uw schoorsteen gedaan moet worden? Neem dan contact met ons op. We bieden u graag een advies of een vrijblijvende prijsopgave. Wij werken in de regio Arnhem en ruime omgeving. Goed, snel en betrouwbaar.

Schoorsteenrenovatie Arnhem

Schoorsteenrenovatie Arnhem? Kies voor de specialisten

Bosvelt en Haisch is uw specialist in dak- en isolatietechniek in Arnhem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bel ons dan op telefoonnummer 06-53947933. Wij helpen u graag verder met een schoorsteenreparatie in Arnhem.