Schoorsteenrenovatie Apeldoorn

Op tijd het dak op

Voor een schoorsteenrenovatie in Apeldoorn gaat u natuurlijk naar de specialist bij u in de buurt. Dak- en isolatietechniek Bosvelt en Haisch is een professioneel bedrijf dat schoorsteenrenovatie als een van de specialismen heeft. Heeft u in Apeldoorn een probleem met uw daken of schoorstenen? Laat ons dan eens langskomen voor een inspectie. De kans is namelijk aanwezig dat er een schoorsteenrenovatie noodzakelijk is. Die kunt u dan met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken in Apeldoorn en elders in de regio over ruime ervaring. Schoorsteenrenovatie is een werk dat we al voor veel klanten bij u in de buurt uit mochten voeren. Gaat u zelf een inspectie aan uw dak en de schoorsteen uitvoeren? Zorg dan in eerste instantie voor uw persoonlijke veiligheid. Heeft u niet de geschikte middelen of hecht u waarde aan veiligheid en professioneel werken? Laat ons dan vooral de inspectie in Apeldoorn en regio doen. Dan weet u snel of er een schoorsteenrenovatie of andere werkzaamheid aan uw dak nodig is.

Schoorsteenrenovatie Apeldoorn. Een praktijkvoorbeeld

Een inwoner van Apeldoorn had last van afbrokkelende delen van het metselwerk van de schoorsteen. Bij een blik van beneden leek het hem ook dat de schoorsteen scheef begon te staan. Hij vertrouwde de schoorsteen niet. Ook zijn oude en niet geheel stabiele ladder kon niet rekenen op voldoende vertrouwen om het dak op te gaan. Hij belde ons en binnen korte tijd konden we de inspectie uitvoeren. Hierbij bleek dat de voegen van het metselwerk aan het brokkelen waren. De rest van de schoorsteen was nog in prima staat. We hoefden dus maar een beperkte renovatie uit voeren door de voegen opnieuw te doen. Deze klant had ervoor gekozen ons in een vroegtijdig stadium het werk te laten doen. Hiermee werd een groter werk in een later stadium voorkomen. De schoorsteen had immers ook door de scheefstand uiteindelijk volledig in elkaar kunnen storten.

Waarom kiezen voor Bosvelt en Haisch in Apeldoorn?

  • Ruime ervaring met daken en isolatie
  • Vakkundig personeel met praktisch inzicht
  • Praktische oplossingen met het oog op voordeel voor u
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave vooraf
  • Volledige service en garantie op al ons werk en materiaal

Bosvelt en Haisch voor uw schoorsteenrenovatie in Apeldoorn

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Bel dan met Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek. Ons telefoonnummer is 06-53947933. Wij zijn uw specialist voor de schoorsteenrenovatie in Apeldoorn en omgeving.