Dakdekkersbedrijf Rozendaal

Dakrenovatie in Rozendaal

Bent u op zoek naar een bedrijf in Rozendaal, omdat u uw dak wilt laten renoveren? Dan bent u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek helemaal op de juiste plek. Wij zijn een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de dak- en isolatietechniek. Dakrenovaties behoren dan ook tot onze expertises.

Dakreparatie en dakrenovatie Rozendaal

Als uw dak in topconditie is dan bevorderd dit uw wooncomfort. Met een slecht onderhouden, verzakt, verrot of aangetast dak is uw woning is minder goed geïsoleerd en verliest het veel warmte. Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek kan uw dak weer in een optimale conditie brengen. In Rozendaal zijn wij uw partner op het gebied van dakrenovatie en dakreparatie.

Advies op maat

Wanneer u ons inschakelt voor een dakrenovatie in Rozendaal dan bieden wij u een advies op maat. Wij zijn uw partner op het gebied van het vervangen en/of vastleggen van dakpannen, het herstellen en repareren van de dakconstructie en het renoveren van de bouwwerken op de daken. Aangezien wij een grote waarde hechten aan het bieden van een goede service, kunt u ervan uitgaan dat wij u open n eerlijk adviseren en u de beste oplossing bieden.

Dakdekkerbedrijf Rozendaal

Snel een perfect dak

Voordat wij aan de slag gaan met de dakreparatie aan uw woning in Rozendaal beoordelen wij eerst welke behandeling uw dak nodig heeft. Vervolgens brengen wij ter plaatse een offerte uit voor de kosten van de renovatie of reparatie. U weet dus direct waar u aan toe bent. Als u akkoord gaat met onze offerte dan stellen wij, samen met u, een renovatieplan op. Onze vakmannen zorgen er dan voor dat uw dak snel weer is gerenoveerd en u niet lang in de rotzooi zit. Uw dak ziet er al snel weer perfect uit.

Contact

Wilt u uw dak laten renoveren of repareren? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij komen dan snel bij u langs in Rozendaal voor een beoordeling. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website of bel naar
06 – 53947933. Als dak- en isolatietechniekbedrijf hebben wij ons niet alleen toegelegd op dakrenovatie en dakreparatie. Wij kunnen ook uw dakpannen vervangen, schoorsteen vegen en dakgoten vervangen. Ons bedrijf is gevestigd in het oosten van Nederland, maar wij bieden onze diensten door heel het land aan. U kunt ons dus ook inhuren voor een dakreparatie aan uw woning in Rozendaal.