Dakdekkersbedrijf Rheden

Dakrenovatie in Rheden

Zoekt u een bedrijf in Rheden dat uw dak kan renoveren? Dan bent u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek helemaal op de juiste plek. Wij zijn een jong en gemotiveerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dak- en isolatietechniek. Het renoveren van daken behoort tot onze expertise. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om een complete dakrenovatie of een schoorsteen vegen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Professioneel isolatiebedrijf in Rheden

Als professioneel isolatiebedrijf in Rheden zijn wij uw partner op het gebied van dakrenovatie en dakreparatie. Als uw dak slecht is onderhouden, verzakt, verrot of aangetast is dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij onderzoeken uw dak en kunnen dan snel beoordelen of deze toe is aan een renovatie of dat we u een andere oplossing moeten bieden, zoals dakcoating of dakreiniging.

Vakkundige beoordeling

Wij zijn een ervaren bedrijf in de isolatietechniek nabij Rheden. Als wij uw dak renoveren dan zijn wij in staat om snel en vakkundig te beoordelen op welke wijze uw dak gerenoveerd moet worden. Wij kunnen ter plaatse een offerte maken van de kosten voor een renovatie aan uw dak. U kunt er hierbij vanuit gaan dat wij u open en eerlijk informeren over de mogelijkheden en u de meest geschikte oplossing bieden. Als wij voor u aan het werk gaan dan garanderen wij u dat het dak van uw woning in Rheden er weer perfect uitziet.

Dakdekkersbedrijf Rheden

Dakreparatie

Met onze manier van dakreparatie zorgen wij ervoor dat uw dak binnen een korte tijd weer in een optimale conditie is. In Rheden zijn wij uw partner op het gebied van dakpannen vervangen, dakgoten vervangen en schoorsteen vegen. Wij brengen uw dak dus snel in een topconditie zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Contact

Wilt u uw dak laten repareren? Dan kunt u hierover altijd even contact met ons opnemen. Wij komen dan snel bij u langs voor een deskundige beoordeling. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-53947933. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek heeft zich voornamelijk toegelegd op dakrenovatie- en isolatie van woningen, bedrijfspanden en schuren. Wij zijn gevestigd in het oosten van Nederland, maar bieden onze diensten door heel Nederland aan. U kunt ons dus ook inschakelen voor een dakreparatie aan uw woning in Rheden.