PVC dakbedekking arnhem

Professionele plaatsing PVC dakbedekkingPVC dakbedekking Arnhem

Heeft u een plat dak of een dak met een zeer lichte helling? Dan is uw dak geschikt voor een dakbedekking van PVC! Woont u in omgeving Arnhem en heeft u interesse in zo’n mooie dakbedekking? Wij leggen graag aan u uit wat de vele voordelen zijn van zo’n dak. PVC staat voor PolyVinylChloride en is gemaakt van kunststof. Een kunststoffen dak in Arnhem aanbrengen gebeurt als volgt: Het materiaal wordt in rollen uitgerold op het dak en aldaar op maat gesneden. Hierbij wordt direct rekening gehouden met obstakels zoals dakramen of ventilatieroosters. De rollen worden vervolgens aangebracht met lijm en zeer hete lucht door middel van een mechanische föhn.

Vele voordelen en lange levensduur

Een van de grote voordelen van een PVC dakbedekking in Arnhem is dat het in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Daarnaast wordt een kunststoffen dak door velen als zeer esthetisch beschouwd. Bedenk dus maar eens wat voor een indruk zo’n dak op uw buren en vrienden maakt! Opvallend is dat dit mooie effect bijzonder betaalbaar is: de kosten voor kunststof zelf zijn namelijk erg laag.
Een ander groot voordeel van een dak van kunststof is dat het erg lang meegaat. Bij goed onderhoud kan zo’n dak wel 20 tot 30 jaar meegaan. En dat is zo behaald: twee keer per jaar wat vuil weghalen en uw mooie dak kan er weer en tijdje tegenaan.

Waarom pvc dakbedekking dé juiste keus voor u is

Een dak van kunststof heeft een aantal zeer sterke eigenschappen, waaronder:

  • Milieuvriendelijk en recyclebaar
  • UV-bestendig
  • Waterdicht
  • Lage kosten in materiaal
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Neem contact met ons op

U wilt uw dak laten voorzien van PVC dakbedekking in Arnhem door Bosvelt & Haisch? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar info@bhisolatietechniek.nl. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte opvragen, waarna wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. Wij inspecteren eerst uw dak zodat we een gedetailleerde offerte kunnen opstellen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Wilt u PVC dakbedekking in Arnhem hebben? Laat het realiseren door de experts van Bosvelt & Haisch!