PVC dakbedekking apeldoorn

PVC dakbedekking is dé nieuwe trend

Toe aan een nieuwe dakbedekking? Het liefst één die zowel milieuvriendelijk, recyclebaar, waterdicht, en betaalbaar is? Overweeg dan eens PVC dakbedekking! Bent u de gelukkige eigenaar van een huis in omgeving Apeldoorn met een plat of licht hellend dak? Dan is uw dak gemaakt voor een mooie bedekking van PVC. Nog onbekend met de vele voordelen van zo’n dak? Wij leggen ze graag aan u voor. PVC staat voor PolyVinylChloride. Dit is een vorm van kunststof. Het aanbrengen van een kunststoffen dak in Apeldoorn wordt grondig en uiterst secuur gedaan. Eerst worden er kunststof rollen uitgerold op het dak en op maat gesneden. Heeft u bijvoorbeeld een dakraam? Dan snijden de ervaren dakdekkers van Bosvelt & Haisch deze extra, afwijkende meters meteen mee. Het vastmaken van de rollen gebeurt met een lijm, die door middel van zeer hete lucht uit een mechanische föhn, aangebracht wordt.

Jarenlang plezier en jaloerse buren

Wist u dat u met een PVC dakbedekking in Apeldoorn meedoet aan dé nieuwe trend in dakbedekking? Een kunststoffen dak wordt namelijk gezien als een zeer mooie en kwalitatieve keuze. Uw buren zullen hun ogen uitkijken en realiseren dat u de juiste keuzes weet te maken. Kiezen voor een kunststoffen dak is namelijk kiezen voor een zeer milieuvriendelijke, prachtige, duurzame en betaalbare optie. Wat wilt u nog meer? Mooi bijkomend voordeel is dat u (en uw buren) zeer lang kunnen genieten van uw nieuwe dak: een kunststoffen dak kan wel 20 tot 30 jaar meegaan!

Kies nu voor PVC dakbedekking in Apeldoorn

Een dak van kunststof heeft een aantal zeer sterke eigenschappen, waaronder:

  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam
  • Betaalbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Esthetisch

 Vraag nu een offerte aan

PVC dakbedekking Apeldoorn U leest het: het laten aanbrengen van een kunststoffen dak biedt u vele voordelen. Twijfel dus niet langer en maak nu die enige juiste keus voor bezitters van een plat dak, zoals u. Heeft u interesse? Mail ons dan vandaag nog via info@bhisolatietechniek.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met u op. Onze experts komen graag bij u op bezoek om eerst uw dak te inspecteren. Daarna stellen we een passende offerte op, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen. Interesse in zo’n mooi nieuw dak? Laat PVC dakbedekking in Apeldoorn realiseren door de experts van Bosvelt & Haisch!