Pannendak vernieuwen Arnhem

Het dak is soms aan vernieuwing toe

Is het tijd om het pannendak te vernieuwen in Arnhem? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een bedrijf dat dit voor u kan doen. Een goed bedrijf; voordelig en snel. Met uitstekende service en garantie als ze het pannendak gaan vernieuwen. Zo’n bedrijf in Arnhem is Bosvelt en Haisch. Wij zijn gespecialiseerd in dak- en isolatietechniek. Dat doen we vanuit een mooie samenwerking in Arnhem en Apeldoorn. Het pannendak vernieuwen is daarbij een van onze werkzaamheden. Heeft u onze referenties uit Arnhem en elders daarover al gelezen? Dan weet u inmiddels dat we onze klanten voordelig en praktijkgericht verder helpen. Wilt u in Arnhem meer weten over de mogelijkheden om het pannendak te vernieuwen? Of bent u gebaat bij een van onze andere werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hieronder.

Pannendak vernieuwen in Arnhem en meer

Bosvelt en Haisch is uw specialist in de regio als het gaat om dak- en isolatietechniek. Zo kunt u niet alleen door ons het pannendak laten vernieuwen. U kunt bij ons namelijk ook uitstekend terecht als u isolatie voorzieningen aan wilt laten leggen. Een dakgoot repareren? Dan kiest u ook voor ons. Veilig werken aan uw schoorsteen en deze periodiek schoonmaken? Dan kiest u eveneens voor onze voordelige werkwijze. Dakgoten die te hoog zitten om zelf schoon te maken? Ga dan niet zelf op die wiebelende ladder aan de slag en kies voor veiligheid. Wij zorgen namelijk dat uw dakgoten veilig en grondig worden schoongemaakt. Vraag gerust eens om een vrijblijvende prijsopgave. Wij zullen u aangenaam verrassen met onze voordelige tarieven en vakkundige aanpak. In Arnhem en elders in de regio.

Pannendak vernieuwen en meer in een overzicht

In één oogopslag ziet u hieronder een overzicht van de werkzaamheden van Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek:

  • Isolatie aanbrengen
  • Dakreparatie
  • Schoonmaak gevel, daken, dakgoten
  • Schoorsteenvegen
  • Lood, koper en zink werkzaamheden

Meer informatie over pannendak vernieuwen in Arnhem nodig?

Wilt u meer weten over de praktische en voordelige aanpak bij Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

pannendak vernieuwen arnhem

Ons telefoonnummer; 06-53947933 is dag en nacht voor u bereikbaar. Dat is wel zo’n prettige gedachte als u ons met spoed nodig heeft. Bijvoorbeeld als u stormschade heeft. Bosvelt en Haisch? Wij zijn uw voordelige specialist om het pannendak te vernieuwen in Arnhem.