Pannendak vernieuwen Apeldoorn

Het Hellende Dak geeft u zekerheid op kwaliteit en service

Wilt u het pannendak laten vernieuwen in Apeldoorn? Dan doet u er goed aan om dit door een erkend bedrijf te laten doen. Bosvelt en Haisch, dak en isolatietechniek in Apeldoorn is zo’n bedrijf. Wij zijn aangesloten bij Het Hellende Dak. De bij het Hellende Dak aangesloten bedrijven zijn gecertificeerd als dakdekkersbedrijf. Dat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een betrouwbaar bedrijf dat zorgt voor topkwaliteit daken. Om dit te kunnen realiseren wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit materialen. Daar mag u bij Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek op rekenen. Net als op onze voordelige prijzen en praktijkgerichte aanpak. Zeker ook als het in Apeldoorn gaat om het pannendak vernieuwen.

Een pannendak vernieuwen in de praktijk

Voor een klant in Apeldoorn zijn we het pannendak gaan vernieuwen. Het pannendak vernieuwen was hier zeker aan de orde, omdat de dakpannen verweerd, scheef en beschadigd waren. Aantasting door erosie maakte de kans op schade en ongevallen hier zelfs nog groter. De klant in Apeldoorn had de wens om de donkergrijze dakpannen te laten vervangen door een frisse blauwe kleur dakpan. Het dak was overigens dringend aan het vervangen van de isolatie toe. We hebben de oude dakpannen zorgvuldig verwijderd. Daarna hebben we de isolatie vernieuwd met moderne en veel betere isolatiemiddelen. Vervolgens konden de dakpannen vlot worden gelegd. Deze woning in Apeldoorn stond in een omgeving met een wat hoge windgevoeligheid. Hier hebben we bij het pannendak vernieuwen nadrukkelijk rekening mee gehouden. Zwaardere dakpennen zorgen ervoor dat het dak stabieler blijft. De kans op schade en gevaar door hevige wind is er minder door. Wilt u hier meer over weten? Laten we daar dan binnenkort een verder over praten.

Pannendak vernieuwen en meer in Apeldoorn

Bij Bosvelt en Haisch bieden we u een allround pakket uit dak- en isolatietechniek. Dit bestaat ook uit:

  • Reparaties aan en om daken
  • Schoorsteenvegen en onderhoud
  • Alle soorten isolatie aanbrengen en vernieuwen
  • Gevelonderhoud
  • Onderhoud en schoonmaak van dakgoten en afvoeren

Contact opnemen om het pannendak te vernieuwen in Apeldoorn

We bieden u graag wat meer informatie over de mogelijkheden. Contact opnemen hiervoor en om direct een afspraak te maken doet u via 06-52430373. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Bijvoorbeeld voor uw pannendak vernieuwen in Apeldoorn.

Pannendak vernieuwen Apeldoorn