Lekkage

Als de hemelsluizen flink open gaan

Lekkage ApeldoornEen lekkage. Vaak een direct gevolg van een stevige hoosbui, waarbij het dak en/of de isolatie niet genoeg weerstand kon bieden tegen de elementen van de natuur. We worden de laatste jaren steeds vaker onaangenaam verrast met flinke plensbuien. Zelfs hagelstenen van flinke omvang blijven ons niet bespaard. Bij Bosvelt en Haisch krijgen we steeds vaker verzoeken van klanten om de lekkages te verhelpen. Als specialist in dak- en isolatietechniek werken we in de regio Arnhem-Apeldoorn. Wij zijn snel bij u om een praktische oplossing te bieden. Dan blijft een lekkage natuurlijk heel vervelend. Maar het is wel zo prettig om te weten dat Bosvelt en Haisch zorgt voor een snelle en goede oplossing voor uw probleem met dak of afvoer.

Voorkom lekkage door tijdig onderhoud

Niet alle soorten lekkages zijn te voorkomen. Door goed onderhoud uit te laten voeren maakt u al een goede preventieve slag. Ook het regelmatig reinigen van daken en dakgoten help bij het voorkomen van lekkage. Is uw onderhoud en reiniging al een flinke tijd geleden? Heeft u twijfels of uw dakgoten nog wel in orde zijn? Heeft u behoefte aan het oordeel van de specialist? Schakel dan Bosvelt en Haisch in om onderhoud en reiniging te doen.

Het werk van Bosvelt en HaischDaklekkage

We helpen u direct als u een lekkage heeft. Verder zijn wij uw partner als het aankomt op het onderhoud ter voorkoming van een lekkage. Heeft u ons nodig? Denk er dan ook aan om ons in te schakelen voor een van onze andere werkzaamheden, zoals:

  • Uw schoorsteen reinigen
  • De isolatie van uw dak of muur aanbrengen
  • Het vervangen en onderhouden van de dakgoten
  • Schoorsteen techniek
  • Renovatiewerkzaamheden aan dak- en isolatie

Wij zijn van veel marktten thuis. Heeft u verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden u een passende oplossing, maatwerk en een scherpe prijs. Voor al uw klussen voor het dak en bij isolatie. Direct hulp bij lekkage.

Neem contact op met Bosvelt en Haisch om uw lekkage te laten verhelpen

Heeft u ons direct nodig om de lekkage te laten verhelpen? Bel ons dan nu op telefoonnummer 06-53947933. Wij staan voor u klaar en lossen het probleem met de lekkage snel op. Wij zijn praktisch ingesteld en bieden de oplossingen die ook echt helpen. U woont of werkt weer droog en veilig. Schakel ons ook in om u te helpen bij het voorkomen van lekkage.