Leidekker

Leien daken ogen luxe

Voor het laten leggen van leien daken heeft u een echte vakkundige leidekker nodig. Deze vindt u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Wij leggen u graag uit waarom het leggen van leistenen geen klus is voor de standaard dakdekker. Onze experts zijn zeer ervaren in het leggen van leien daken. Zij volgen bovendien het laatste nieuws over trends, technieken en materialen. Onze leidekker weet precies welke werkwijze hij moet gebruiken om leistenen aan te brengen als dakbedekking of gevelbekleding. Wilt u weten wat onze leidekker voor u kan betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Of bel direct 06-53947933!

Maak van uw woning een kasteeltje

U heeft al vast wel eens een gebouw met een leistenen dak of gevel gezien. De kans is erg groot dat dat een imponerend kasteel of een grote kerk was.

Vroeger was het namelijk heel gebruikelijk leien daken te plaatsen. Daarna werd dat stukken minder gedaan. Gelukkig kan de leidekker tegenwoordig weer volop aan het werk. Leisteen wordt namelijk veel gebruikt in de woningbouw. Met een leien dak tovert u uw ‘gewone’ woning eenvoudig om tot een waar kasteeltje. Mag onze leidekker dit ook bij u komen realiseren? Het kiezen voor een leien dak is een erg verstandige investering. Leisteen is namelijk een erg hard materiaal en wordt stormvast gemonteerd. Vanwege z’n lange levensduur kunt u er jarenlang van genieten! Lijkt dit u wel wat? Neem dan snel contact op met onze leidekker via 06-53947933!

De andere functies van onze leidekker

Had u al begrepen dat Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek uw complete partner is? Onze leidekker is namelijk veel meer dan de vakman die uw leien dak legt. Hij is ook expert op het gebied van isolatie aanbrengen. En de specialist als het gaat om het renoveren van daken, dakgoten, dakkapellen en schoorstenen. Heeft u een klus in uw hoofd? Geef deze dan geheel vrijblijvend aan ons door. Vraag een offerte aan! En wij vertellen u wat wij kunnen betekenen. Kies voor Bosvelt & Haisch. Kies voor:

  • Eerlijke offertes
  • Voordelige diensten
  • Ervaren specialisten
  • Klantvriendelijke experts
  • Meedenkende vakmensen

Vraag nu een offerte aan!

Droomt u ook al tijden van een mooi, luxe leien dak? Wacht dan niet langer. Vraag direct een offerte aan. Geheel gratis en vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 06-53947933. Onze leidekker maakt graag van uw woning een waar kasteeltje!