Leidekker Velp

Schakel de vakman in

Bent u op zoek naar een leidekker in Velp? Kies dan voor een echte vakman. Leien leggen is namelijk geen klusje voor de standaard dakdekker. Gelukkig kunt u voor het laten leggen van leien terecht bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Bij ons werken heuse experts die hun vak tot in detail verstaan. Zij zijn zeer bekend met de werkwijze om leisteen te leggen. En zij hebben al heel veel ervaring. Wilt u in Velp ook de zekerheid dat uw pand er straks prachtig uit komt te zien? Kies dan voor onze leidekker. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Of neem direct persoonlijk contact op met onze leidekker via 06-53947933!

Van kasteel naar uw woning

Het beroep van leidekker heeft enige tijd stilgelegen. We kennen leien daken namelijk vooral van vroeger. Kastelen, kloosters en kerken werden toen veelvuldig bedekt met leisteen.

Daardoor bieden leien daken altijd een enorme luxe sfeer. Het wordt direct in relatie gebracht met grote kerken en imponerende kastelen. U kunt deze luxe sfeer nu ook naar uw huis in Velp halen! Onze leidekker legt graag leisteen op woningen. Deze leien worden stormvast gemonteerd. Omdat leisteen bovendien een erg hard materiaal is, gaat het zeer lang mee. Het laten leggen van leien in Velp is dus een zeer verstandige investering! Beeld u eens in welke imponerende indruk uw woning straks in Velp maakt met zo’n prachtig leien dak. Schakel dus snel onze vakman in. Hij adviseert u graag over alle mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld al dat leisteen ook als gevelbekleding geplaatst kan worden? Bel nu 06-53947933 en laat u inspireren!

Dit kan onze leidekker in Velp nog meer voor u doen

Zoals gezegd kan onze leidekker in Velp leisteen als dakbedekking en gevelbekleding plaatsen. Maar dat is nog niet alles. Wist u dat Bosvelt & Haisch uw allround partner is op het gebied van dak- en isolatietechniek? Wij pakken welke elke klus op. Onze vakmensen zijn alles in één. Leidekker, shoorsteenveger, isolatie-aanbrenger en dakgootrenoveerder. Hierbij een greep uit ons aanbod van diensten:

  • Uw dak isoleren
  • Uw leien dak leggen
  • Uw dakgoot reinigen
  • Uw schoorsteen vegen
  • Uw spouwmuur isoleren

Hoe bereikt u ons?

U wilt in Velp ook een dak van het luxe leisteen? Schakel dan nu de vakmensen van Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek in. Hoe bereikt u ons? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u direct persoonlijk contact? Pak dan de telefoon en bel naar 06-53947933. Dan realiseert onze leidekker straks in Velp een leien dak bij u!