Leidekker Arnhem

Zowel natuurleien als kunstleien in Arnhem

Bent u op zoek naar een Leidekker in Arnhem of omstreken dan bent u bij Leidekkersbedrijf Bosvelt & Haisch aan het juiste adres.
Bosvelt & Haisch is een Leidekker die zowel natuurleien als kunstleien aanbrengt. De natuurleien worden direct bij ons aangeleverd vanuit de groeve door Ratscheck Schieffer. Dit is een gerenommeerd bedrijf die sterk vertegenwoordigt is in de leisteen industrie. Zij hanteren een kwaliteitscontrole waardoor zij 30 jaar garantie geven op zowel de door hun geproduceerde natuurleien als op het arbeid.

leien dakje oudleien dakje nieuw

De voordelen van een kunstlei t.o.v. een natuurlei zijn;

  • Strakke uitstraling doordat er geen oneffenheden zijn.
  • Snelle verwerking omdat de leien niet gesorteerd op dikte hoeven te worden.
  • Geen kleurverschillen onderling.

De voordelen van een natuurlei t.o.v. een kunstlei zijn;

  • Natuurlijke uitstraling omdat het een natuurproduct betreft.
  • Langere levensduur tot wel 100 jaar.
  • Geen verkleuring van het product.
dak bibliotheek oudleien dak oosterbeek

Waarom leidekker Bosvelt & Haisch

Bosvelt & Haisch dak en isolatietechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle aspecten van daktechniek. Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, of het nu gaat om dakpannen, leisteen-, zinken of bitumen dakbedekking. Bosvelt & Haisch heeft dit allemaal in de vingers. Het voordeel is dat wij een combinatie van deze dakbedekkingen kunnen aanbieden en dat u maar met een bedrijf temaken heeft. Hierdoor kunt u het overzicht bewaren en kunnen we de kosten lager houden. Ook zijn wij gecertificeerd en zijn wij bij diverse brancheorganisaties aangesloten. Bekijk onze website voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over het vervangen van uw leien dak of wilt u een gratis offerte bel dan 0653947933 of vul het contactformulier in op deze pagina en dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende bezichtiging.