Leidekker Apeldoorn

Een vak apart

Als u een leien dak wilt, is het belangrijk een zeer ervaren leidekker in omgeving Apeldoorn in te schakelen. Leien leggen is namelijk een vak apart. Gelukkig vindt u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek echte vakmensen. Die hun vak tot in detail verstaan. Onze specialisten zijn ervaren en houden voortdurend nieuwe technieken en ontwikkelingen bij. Daardoor kent onze leidekker precies de juiste werkwijze om leien te leggen bij u in Apeldoorn. Wilt u graag meer weten over daken van leisteen? Lees dan snel verder. Of schakel direct onze leidekker in. Bel 06-53947933 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Luxe uitstraling en een lange levensduur

Onze leidekker komt graag naar het mooie Apeldoorn om een leien dak te leggen. Maar graag vertellen wij u eerst wat meer over deze bijzondere vorm van dakbedekking. Leien daken kennen we vooral van vroeger. Nog steeds zijn ze zichtbaar op de mooiste kastelen, kerken en kloosters. Gelukkig is het tegenwoordig ook gebruikelijker om leisteen op woningen te plaatsen. Dat is ook niet zo vreemd. Leisteen is namelijk ontzettend hard. Onze vakman monteert leistenen platen bovendien stormvast. Het heeft daardoor een enorm lange levensduur. En het oogt ontzettend luxe. Wilt u leisteen in Apeldoorn niet als dakbedekking maar als gevelbekleding hebben? Dat kan ook. Staat prachtig bij zinken fels- en roevendaken! Onze leidekker komt graag naar Apeldoorn om u hierover te adviseren en inspireren!

leien dakje oudleien dak Arnhem

De voordelen van een kunstlei t.o.v. een natuurlei zijn;

 • Strakke uitstraling doordat er geen oneffenheden zijn.
 • Snelle verwerking omdat de leien niet gesorteerd op dikte hoeven te worden.
 • Geen kleurverschillen onderling.

De voordelen van een natuurlei t.o.v. een kunstlei zijn;

 • Natuurlijke uitstraling omdat het een natuurproduct betreft.
 • Langere levensduur tot wel 100 jaar.
 • Geen verkleuring van het product.

dak bibliotheek oudleien dak oosterbeek

Meer dan leidekker in Apeldoorn alleen

Wist u dat u onze leidekker in Apeldoorn nog voor veel meer in kunt schakelen dan het leggen van leien? Onze vakman is namelijk niet leidekker alleen. Hij is ook dakdekker, schoorsteenveger en dakgootreiniger. Hij kan uw daken en muren isoleren. En uw dakgoten, dakpannen en schoorstenen vervangen. Heeft u een andere klus in gedachten? Geef dat dan gewoon door. Wij zijn uw allround partner! Kortom, onze expert pakt elke klus aan op het gebied van dak- en isolatietechniek. Een korte samenvatting van onze diensten:

 • Dakisolatie
 • Daktechniek
 • Isolatietechniek
 • Spouwmuurisolatie
 • Schoorsteentechniek

Onze contactgegevens

Wilt u in Apeldoorn ook zo’n luxe dakbedekking met zeer lange levensduur? Kies dan ook voor leisteen. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Bosvelt & Haisch. Of neem direct persoonlijk contact met ons op via 06-53947933. Onze leidekker is in Apeldoorn in no time!