Isolatiedak prijs

Door het isoleren van uw woning is het mogelijk om veel geld te besparen, maar is ook erg milieuvriendelijk. Dat laatste zorgt er daarbij ook nog voor dat de Nederlandse overheid een dak isolatie subsidie in het leven heeft geroepen.

Minder belasting van het milieu

Doordat de isolatie zorgt voor minder energieverbruik, wordt het milieu minder belast, waardoor er voornamelijk in de oudere woningen nogal wat winst te behalen is. De hoogte van de subsidie wordt in Nederland bepaald door de gemeentes en provincies en is daarbij afhankelijk van een aantal factoren. Meestal wordt de hoogte van de subsidie voor dak isolatie bepaald door het aantal vierkante meters dat aan isolatiemateriaal is aangebracht, maar daarbij gelden nog enkele voorwaarden waaraan de isolatie moet voldoen.

Voorkom onaangename verrassingen

U kunt natuurlijk zelf de dak isolatie aanbrengen en proberen een subsidie aan te vragen, maar het is verstandiger om dit door een isolatiebedrijf zoals Bosvelt & Haisch Isolatietechniek uit te laten voeren. Wij kunnen u namelijk vooraf precies zeggen wat het u gaat kosten en of u in aanmerking kunt komen voor subsidie. Op die manier komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor meer informatie kunt u daarom het best contact met ons opnemen.