Dakdekkersbedrijf Geldermalsen

Laat u niet verassen

Mocht u op zoek zijn naar een dakdekkersbedrijf in Geldermalsen voor een dakreparatie of dakrenovatie, dan willen wij u uiteraard graag van dienst zijn. Wij van Bosvelt en Haisch zijn een jong dakdekkersbedrijf, waarmee wij u op het gebied van dak en isolatietechniek uiteraard optimaal van dienst kunnen zijn. Heeft u een totaaloplossing nodig voor uw woning, of bent u ondernemer en heeft u hulp nodig bij uw bedrijf? Iedere klant is welkom en kan in Geldermalsen profiteren van alle voordelen die wij u te bieden hebben. Met ons dakdekkersbedrijf in Geldermalsen kunnen wij u altijd voorzien van een uitgebreide service. U kunt er bij ons altijd op rekenen dat u nooit teveel zal moeten betalen. Wij voeren onze werkzaamheden namelijk altijd uit tegen scherpe tarieven. Samen zullen wij bij u in Geldermalsen bekijken wat eventuele oplossingen zijn om uw project te doen slagen. U kunt daarbij van ons dakdekkersbedrijf uiteraard altijd een passend deskundig advies verwachten. Daarnaast zullen wij voor ieder project een geheel vrijblijvende offerte op maat bieden. U weet dus altijd vooraf wat de mogelijkheden zijn en tegen welke tarieven dit voor u geregeld kan worden.

Onze dienstverlening

Met ons dakdekkersbedrijf in Geldermalsen kunnen wij dus een brede klantengroep bedienen. In de regio hebben wij al heel wat tevreden klanten opgedaan en ook uw project willen wij graag naar tevredenheid afronden. Met de nodige kennis, ervaring en materialen is alles altijd op een vakkundige manier voor u uit te voeren. Daarbij kunnen wij u als dakdekkersbedrijf garanderen dat er gebruik gemaakt zal worden van hoogwaardige materialen. Niet alleen de uitvoering, maar ook kwaliteit zijn hiermee voor uw project in Geldermalsen geheel gewaarborgd. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Wij hebben hieronder voor u een overzicht van onze dienstverlening opgesteld.

  • Isolatietechniek
  • Dakgoten vervangen en reinigen
  • Dakpannen vervangen
  • Dakreparatie
  • Dakrenovatie
  • Bitumineuze dakbedekkingen
  • Geveltechniek
  • Schoorsteen vegen
  • Lood en zinkwerken
  • Voegwerkzaamheden

Dakdekkersbedrijf Geldermalsen

Snel en vrijblijvend contact opnemen

Heeft u behoefte aan meer informatie over schoorsteen vegen of dakgoten vervangen of  wilt u meer weten over ons dakdekkersbedrijf in Geldermalsen?  U kunt ons altijd geheel vrijblijvend benaderen door te bellen, mailen of het contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen u als dakdekkersbedrijf altijd voorzien van de juiste informatie en een offerte met scherpe tarieven. Ook voor uw project in Geldermalsen zijn mogelijkheden voor een totaaloplossing dus altijd binnen handbereik.