EPDM dakbedekking Velp

Vooruitgang in dakbedekking

Bent u in het bezit van een huis met daarop een mooi plat of schuin hellend dak? Dan kunt u uit diverse opties voor een dak kiezen. Een hele bekende variant is een dak van PVC. Maar er is inmiddels een nieuwe trend in de wereld van de platte daken: een dak van rubber. Bosvelt & Haisch speelt graag in op deze nieuwe materiaalsoort en heeft een ruim aanbod in rubberen daken. Want ook wij zijn volop overtuigd van de goede eigenschappen van rubber.

EPDM dakbedekking is de toekomst

EPDM dakbedekking VelpHet is ergens vreemd dat nog niet veel eerder bedacht is om daken van rubber te maken! Rubber is modern, weerbestendig, duurzaam, flexibel en ijzersterk. Een dak van rubber is tot slot heel makkelijk te onderhouden. Onze daken van rubber zijn niet van gewoon rubber gemaakt. Nee, wij gebruiken Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, afgekort EPDM. Deze rubbersoort is erg dun en dus makkelijk toe te passen op verschillende soorten daken. Tegelijkertijd kenmerkt deze rubbersoort zich door zijn ijzersterke vermogen. Als dakbedekk
ing is dit flexibele doch stevige materiaal dus uitermate geschikt. Onze EPDM dakbedekking is bovendien waterdicht. Geen last van lekkages dus meer! Hoe prettig zou het zijn als u, net als vele anderen voor u, een dak van EPDM op uw huis in Velp laat plaatsen! EPDM dakbedekking in Velp is de toekomst. Wees uw familie en vrienden voor en schaf nu alvast de toekomst aan: versier uw huis met ons mooie, praktische, veilige en milieuvriendelijke rubber.

Voordelen van een dak van rubber

Wilt u Velp mooier maken door onze experts speciaal op uw huis een rubber dak te laten realiseren? Goede keus! Een rubberen dak biedt veel voordelen. U heeft dan een dak met de volgende eigenschappen:

  • Ecologisch
  • Duurzaam
  • Flexibel
  • IJzersterk
  • Weerbestendig

Benader ons nu

Wilt u ook EPDM dakbedekking in Velp? Stuur ons dan snel een mailtje via info@bhisolatietechniek.nl. Of stuur ons een vrijblijvende offerte toe. Wij zoeken dan samen met u een dag en tijd uit waarop onze dakdekkers uw dak mogen inspecteren. Daarna stellen wij een offerte op zodat u precies ziet wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen. Kies vandaag nog voor EPDM dakbedekking in Velp en neem contact met ons op!