EPDM dakbedekking arnhem

Rubber is de toekomst

Bent u inmiddels ook al wel uitgekeken op die ouderwetse en traditionele dakbedekking van dakpannen, riet of PVC? Overweeg dan eens een dak van rubber aan te schaffen! Modern, flexibel, sterk: rubber is de toekomst. Wees uw vrienden, familie en collega’s voor en omarm de toekomst nu al. Wat zullen zij opkijken als u hen uw nieuwe dak van rubber toont. Wacht dus niet langer en duik in de wereld van rubberen daken. Wij geven u graag gepast advies op maat over deze nieuwe vorm van bedekking voor het dak. Rubber biedt vele voordelen. Zo is het duurzaam, ecologisch en heel makkelijk te onderhouden. Wij beschikken over een mooi assortiment in dakbedekking van rubber, die valt onder de naam EPDM.

EPDM dakbedekking is een garantie voor gemak

EPDM dakbedekking ArnhemEPDM is de afkorting voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is een specifiek soort rubber: erg dun, maar ijzersterk. En waterdicht! Ideaal voor het bedekken van daken dus. Dat deze rubbersoort zo uitermate geschikt is voor het bedekken van daken komt verder doordat het een hoge elasticiteit heeft. Hierdoor is het erg makkelijk te plaatsen op allerhande daken. Dus ook op uw dak in het mooie Arnhem! Elk hoekje kan bereikt worden en randen worden mooi afgewerkt. Het rubber kan bovendien erg goed tegen ozon- en uv-straling. Voor een dak, dat voortdurend blootgesteld staat aan beiden, is dit een erg belangrijke voorwaarde. Tot slot heeft EPDM dakbedekking in Arnhem een levensduur tot wel 30 jaar. Het aanschaffen van deze ecologisch verantwoorde bedekking is dus een erg verstandige investering.

Voordelen van EPDM dakbedekking

Kies vandaag nog voor een mooi dak op uw woning in Arnhem! Want wie wil er nu niet een dak met de volgende mooie eigenschappen?

  • Zeer hoge elasticiteit
  • Goed bestand tegen externe invloeden
  • Onderhoudsarm
  • Rotbestendig
  • Lange levensduur

Contact

U heeft interesse in EPDM dakbedekking in Arnhem door Bosvelt & Haisch? Stuur dan snel een mailtje naar info@bhisolatietechniek.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij nemen dan contact met u op. Samen met u stemmen we vervolgens een datum af waarop wij uw dak mogen inspecteren. Na deze grondige inspectie van onze experts overhandigen wij u een gedetailleerde offerte. Zo ziet u precies wat u van ons kunt verwachten. Kies voor EPDM dakbedekking in Arnhem en laat het realiseren door Bosvelt & Haisch!