EPDM dakbedekking apeldoorn

Na riet komt rubber

EPDM dakbedekking Apeldoorn Bent u op zoek naar een nieuw, bijzonder dak? Dan heeft u diverse opties om uit te kiezen. De meeste huizen in Nederland hebben dakpannen als dakbedekking. Niet erg origineel dus. Een andere optie voor het bedekken van uw dak is riet. Dat mooie ouderwetse, brandgevoelige en niet perfect tegen water bestendige riet. Nee, dat is ook geen ideale optie. Wat blijft er dan nog over? Rubber! Deze moderne, flexibele doch ijzersterke materiaalsoort is dé perfecte basis voor een kwalitatief en creatief dak. Duik dus nu in de wereld van de rubberen daken en bekijk ons uitgebreide assortiment aan rubber, dat valt onder de naam EPDM.

EPDM dakbedekking is de toekomst

De rubber waarmee wij onze daken maken is gemaakt van Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer (EPDM). Deze rubbersoort kenmerkt zich door zijn dunne uiterlijk, maar beresterke eigenschap. Een ideaal materiaal dus voor een sierlijke, maar toch stevige dakbedekking. U vraagt zich misschien af hoe dit goedje op uw dak bevestigd kan worden. Uiterst gemakkelijk! Het is namelijk erg elastisch. Daardoor is het makkelijk om elke bocht te vouwen, in elk hoekje te duwen en over elke rand te slaan. Dat betekent dus dat EPDM dakbedekking ook in Apeldoorn op uw eigen huis bevestigd kan worden! Tot slot mag u erg lang genieten van uw nieuwe dak: EPDM dakbedekking in Apeldoorn gaat namelijk tot wel 30 jaar lang mee. Maak Apeldoorn mooier en kies vandaag nog voor een dak van rubber.

EPDM dakbedekking biedt vele voordelen

Wilt u na het lezen van al deze mooie voordelen ook een rubber dak op uw woning in Apeldoorn? Heel goed te begrijpen, want een dak van ons speciale rubber biedt onder andere het volgende:

  • Weinig onderhoud
  • Kwaliteitsgarantie
  • Duurzaam genieten
  • Jarenlang plezier van een mooi dak
  • Bestand tegen externe invloeden

Contact met ons opnemen

U heeft interesse in EPDM dakbedekking in Apeldoorn? Stuur dan snel een mailtje naar Bosvelt & Haisch via info@bhisolatietechniek.nl. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Samen met u stemmen we dan een dag en tijd af waarop onze dakdekkers uw dak mogen inspecteren. Na deze inspectie ontvangt u van ons een heldere offerte. Zo ziet u in één oogopslag precies wat u van ons kunt verwachten. Kies voor EPDM dakbedekking in Apeldoorn en neem contact op met Bosvelt & Haisch!