Dakreparatie Velp

Wij zijn er snel om het dak te repareren

Zoekt u naar een goed bedrijf voor een dakreparatie in Velp? Maak dan in Velp gebruik van de diensten van Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek. Wij zijn een modern bedrijf. We beschikken over ruime ervaring in dak- en isolatietechniek. Dan spreekt het voor zichzelf dat we een dakreparatie als een van onze specialismen mogen beschouwen. Heeft u op dit moment een lekkage en wilt u ons de dakreparatie uit laten voeren? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn praktisch ingesteld en werken op die momenten dat het nodig is. Wachten tot de volgende dag in Velp? Dat wilt u natuurlijk niet als er nu een dakreparatie nodig is. Bijvoorbeeld omdat er waterlekkage is en u zo snel mogelijk uw kostbare spullen wilt beschermen. Wij kennen geen kantoortijden en helpen u snel. Bel ons, zodat uw probleem met een dakreparatie snel verholpen kan worden. Wij werken in Velp en in de hele regio Arnhem en Apeldoorn.

Dakreparatie in Velp. Een voorbeeld

Bij een gezin in Velp liep het water langs de muur. Zoals zo vaak, was de oorzaak gelegen in een forse regenbui en was het dak niet bestand tegen zoveel water tegelijk. We zijn altijd snel ter plaatse. In dit geval waren we binnen een half uur bij het gezin in Velp. Dit ondanks het late tijdstip. De wateroverlast bleek te zijn veroorzaakt door een scheur in het bitumen van het dak. Deze hebben we snel en vakkundig met een dakreparatie gerepareerd. Het plafond en de muren konden drogen. Het water werd opgedweild. Na een sausbeurt voor het plafond en de muur leek het alsof er nooit een probleem was geweest.

Dakreparatie Velp

Doe ook een beroep op een van onze andere diensten

Bosvelt en Haisch is niet alleen uw specialist voor de dakreparatie. Ons dienstenpakket bestaat ook uit:

  • Schoorsteenvegen
  • Isolatie aanbrengen
  • Geveltechniek
  • Dakgoten en schoorstenen schoonmaken
  • Dak- en schoorsteenrenovatie

Neem contact met ons op voor de dakreparatie in Velp

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Heeft u ons misschien zelfs direct nodig? Neem dan contact met Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek op. U bereikt ons altijd op telefoonnummer 06-53947933. Wij helpen u snel vakkundig en voordelig. Natuurlijk ook als het gaat om een dakreparatie in Velp.