Dakreparatie Arnhem

Altijd bereikbaar als het nodig is

Een dakreparatie in Arnhem? Heeft u dit direct of binnenkort nodig? Dan staat Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek in Arnhem voor u klaar. Wij beschikken over jarenlange ervaring in dakreparatie. Daarnaast voeren we alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van daken en isolatie uit. Met vaart en passie voor het vak. Daarbij hebben we een goed luisterend oor voor uw wensen en mogelijkheden. Daar passen we onze werkzaamheden op aan. Zodat u volledig tevreden bent als wij klaar zijn met het werk. In Arnhem mochten wij al voor veel klanten de dakreparatie uitvoeren. Dat doen we op ook op die momenten dat u liever in uw bed was blijven liggen, maar wordt geconfronteerd met een plotselinge schade. Er is bijvoorbeeld een flinke storm over Arnhem geraasd. De storm heeft uw dak niet ontzien en u heeft bijvoorbeeld een lekkage van het dak. In dit soort situaties zijn we er ook snel om u te helpen met de dakreparatie. Uw lekkage wordt verholpen. Bel ons als u ons direct of binnenkort nodig heeft in Arnhem.

Dakreparatie Arnhem

Een voorbeeld van een dakreparatie in Arnhem

Toen de storm over Arnhem was uitgeraasd werden we gebeld door een inwoner van Arnhem-Noord. Er bleek een forse lekkage van het dak na de storm te zijn overgebleven bij deze jaren dertig woning. Toen we gingen kijken bleek er slechts een kleine dakreparatie nodig te zijn. Er was in het bitumen een gaatje op de naad ontstaan. Schoonmaken was hier echter des te meer aan de orde. Er was al een aantal jaren niets meer aan het onderhoud van de daken en de dakgoten gedaan. Het schoonmaken van daken en dakgoten bleek hier direct te werken. Het water kon weer goed wegstromen. De dakreparatie was in dit geval zo gepiept. Het onderhoud aan het dak en de dakgoten? Dat doen we in het vervolg periodiek volgens afspraak.

Werkzaamheden van Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek

  • Gevelisolatie
  • Onderhoud van daken en dakgoten
  • Reparatie en renovatie van daken en isolatievoorzieningen
  • Schoorsteenvegen
  • Lood-, koper- en zinkwerkzaamheden

Neem contact met ons op over uw dakreparatie in Arnhem

U kunt Bosvelt en Haisch altijd bereiken op het telefoonnummer 06-53947933. Wij helpen u verder. Bij spoed of minder grote spoed voor een dakreparatie in Arnhem.