Dakrenovatie Velp

Bosvelt en Haisch, ook uw dakspecialist

Bent u op zoek naar een mannetje voor uw dakrenovatie in Velp? Zoek niet verder; wij zijn uw man. Bosvelt en Haisch hebben ruime ervaring in allerhande werkzaamheden op en aan het dak. Wij hebben ervaring in het aanbrengen of vervangen van dakisolatie. Daarnaast kunnen wij het gehele dak voor u vervangen in Velp. U kunt ons ook vragen voor de kleinere klussen zoals het vervangen van een dakraam of dakkapel. Wij denken in ieder geval graag met u mee. Hoe groot of klein de dakrenovatie ook wordt.

Voor een echt hoogstandje op uw dak

Wanneer uw dak slecht is geworden door jarenlang slecht of geen onderhoud, dan zal deze inmiddels hard toe zijn aan een grondige dakrenovatie. Wij kunnen uw dak in Velp snel en vakbekwaam beoordelen en ter plekke een offerte voor u maken.

Wij zullen te allen tijde eerlijk en deskundig advies geven. Een snellere en effectieve manier van dakrenovatie is een dakcoating of dakreiniging. Uw dak zal er uitzien als nieuw en kan er weer jaren tegenaan.

Dakrenovatie in Velp?Kies voor Bosvelt en Haisch

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Jarenlange ervaring
  • Voor een nieuw dak dat weer jaren mee kan
  • Veel mogelijkheden
  • Wij gebruiken de meest hoogwaardige materialen

Geld besparen met regelingen

Mocht u nog niet overtuigd zijn; misschien helpt deze regeling u over de streep. Door het aanbrengen van dakisolatie kunt u veel energie en dus geld besparen op uw dakrenovatie. Omdat de overheid dit graag wil aanmoedigen is er een subsidie voor in het leven geroepen. Bij Bosvelt en Haisch hebben we al veel ervaring bij het aanvragen van dergelijke subsidie. Wij weten precies wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor de subsidie. Wij kunnen u exact vertellen wat de dakrenovatie of –isolatie in Velp gaat kosten. Daarbij kunnen we u vertellen of u in aanmerking kan komen voor de subsidie. De hoogte hiervan verschilt per gemeente of provincie. Wij kunnen voor u uitrekenen wat een dak isoleren in Velp aan subsidie oplevert. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wilt u een offerte aanvragen?

Of wilt u eerst wat meer informatie over wat Bosvelt en Haisch voor u in Velp kan betekenen? Wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren over onze diverse geschikte oplossingen voor uw dak. Bel Bosvelt op telefoonnummer 06-52430373 of Haisch op telefoonnummer 06-53947933. Mailen kan natuurlijk ook. Wanneer u mailt naar info@bhisolatietechniek.nl zullen wij u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Voor een dakrenovatie in Velp belt u natuurlijk Bosvelt en Haisch.