Dakrenovatie Oosterbeek

Uw dak kan weer jaren vooruit

Is het tijd voor een dakrenovatie in Oosterbeek? Wilt u gebruikmaken van de diensten van een uitstekend bedrijf in Oosterbeek dat die dakrenovatie professioneel uitvoert? Kies dan in Oosterbeek voor de diensten van Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek. Wij zijn een specialist in dakrenovatie. We werken in Oosterbeek en ruime regio. Door te kiezen voor een dakrenovatie van Bosvelt en Haisch kan uw dak er weer voor een flink aantal jaren tegenaan. Maak gebruik van onze vakkennis en ervaring. Voor veel klanten in Oosterbeek mochten we al reparaties en renovatie aan daken, schoorstenen, dakgoten en gevels uitvoeren. Bent u onze volgende tevreden klant? Over ons werk bij de dakrenovatie?

Een voorbeeld van een dakrenovatie in Oosterbeek

Een woning in Oosterbeek werd gekocht nadat een bouwinspectie de gebreken aan het licht had gebracht. De bouwkundige had tijdens de inspectie een aantal gebreken aan het dak geconstateerd. Het bitumen had op een aantal plaatsen losgelaten. Sommige delen waren versleten en aan vervanging toe. De dakgoten moesten voor een flink deel vervangen worden en ook de schoorsteen had zijn beste tijd gehad. Tijd voor een dakrenovatie dus. De klant vroeg bij ons een offerte voor de reparatie van het dak, de schoorsteen en de dakgoten. Een mooie en complete klus. Die mochten we na goedkeuring van de offerte ook inderdaad uitvoeren. Na uitvoering van de renovatie was het dak, de schoorsteen en de dakgoten weer in prima staat. Goed voor jaren woonplezier zonder ellendige lekkages en overlast. Bijkomende voordelen in dergelijke situaties zijn natuurlijk de stijging van de waarde van de woning en de aftrekpost voor de belasting. Dergelijke werkzaamheden behoren nog steeds tot woningverbetering en komen in aanmerking voor belastingvoordeel.

Dakrenovatie? Waarom u dan voor Bosvelt en Haisch kiest

Wij noemen u een aantal belangrijke voordelen die ervoor zorgen dat in Oosterbeek en omgeving steeds meer mensen van onze diensten gebruikmaken:

  • Duidelijke offerte vooraf met heldere prijzen
  • Jarenlange ervaring en actuele kennis
  • Praktische aanpak gericht op slimme oplossingen
  • Volledige service en garantie op al ons werk en materiaal
  • Vakkundig personeel dat uw wensen en privacy respecteert

Dakrenovatie Oosterbeek

Neem contact met ons op over uw dakrenovatie in Oosterbeek

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek u te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06-53947933. Bosvelt en Haisch? Uw specialist voor de dakrenovatie in Oosterbeek.