Dakrenovatie Ede

Specialisten voor het dak

Is het tijd voor een dakrenovatie bij u in Ede? Daarvoor bieden we u bij Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek uitstekende mogelijkheden. Wij zijn mensen van de praktijk en komen uit Ede. Een dakrenovatie voeren we vakkundig voor u uit. Wilt u tijdens de dakrenovatie gelijk de isolatie vernieuwen? In Ede tijdens de dakrenovatie de eerste keer laten isoleren? Laat het ons dan weten. We zorgen ervoor dat we u een passende offerte bieden. Voordelig en gericht op de praktische uitvoering. Veel andere klanten in Ede en omgeving gingen u al voor. Onderstaand vindt u onze contactgegevens.

Dakrenovatie in Ede, snel en betrouwbaar als het u uitkomt

Kantoortijden bestaan bij Bosvelt en Haisch niet. Heeft u bijvoorbeeld acute schade aan uw dak in Ede? Dan kunt u ons daarvoor altijd bereiken. Waar nodig voeren we een reparatie uit. Dan is de schade voor het moment in ieder geval verholpen. Een eventueel noodzakelijke dakrenovatie kunnen we dan aansluitend en zo snel mogelijk met u inplannen. Met de veranderende weersomstandigheden nemen de stormen ook in heftigheid toe. De kans op schade aan uw dak is daarmee ook een stuk groter. Wilt u voorkomen dat we met spoed bij u in Ede het dak moeten komen repareren? Laat ons dan op voorhand eens een inspectie aan uw daken uitvoeren. Wellicht is er dan een dakrenovatie nodig. Mocht dit zo zijn, dan krijgt u van ons daarover een betrouwbaar beeld geschetst. Eventueel met een kostenplaatje op papier. Uiteraard kunnen we ook een vrijblijvende prijsopgave doen voor het geval u inzicht wilt hebben in de mogelijkheden om uw daken te renoveren.

5 redenen om het dak te laten renoveren

  • De dakpannen zijn verouderd
  • De dragende delen van het dak moeten vervangen worden
  • U wilt isolatie aan laten brengen
  • U heeft ernstige stormschade
  • U wenst een andere stijl voor uw dak

We kunnen u eventueel een combinatieaanbieding doen. Bijvoorbeeld als ook ook schorsteen moet worden aangepakt. Ook voor het combineren met het plaatsen van zonnepanelen bent u bij Bosvelt en Haisch aan het juiste adres. Vraag gerust eens naar onze tarieven en voorwaarden.

Dakrenovatie Ede

Contact opnemen over de dakrenovatie in Ede

U bereikt ons altijd op het telefoonnummer 06-52430373. Wij zijn snel bij u ter plaatse als het direct nodig is. Bijvoorbeeld als u stormschade heeft en serieuze lekkage. Bosvelt en Haisch? Uw specialist voor dakrenovatie in Ede.