Dakrenovatie Arnhem

Wij denken graag met u mee

Denkt u over een dakrenovatie in Arnhem? Bij Bosvelt en Haisch denken wij graag met u mee. Met onze expertise zijn wij ook bij u in Arnhem graag uw sparring partner als het gaat om dakrenovatie. Soms is het vervangen van het hele dak niet nodig, maar is uw dak met een paar ingrepen ook weer helemaal klaar voor wind en weer. Wat uw dak ook nodig heeft, bij Bosvelt en Haisch kunnen wij u voorzien van de meest uiteenlopende dakrenovatie klussen. Wilt u een plat dak laten renoveren of heeft u een pannendak dat nodig aan vervanging toe is? Wij hebben voor ieder dak passende oplossingen. Van leistenen tot doodnormale dakpannen, bij ons is het allemaal mogelijk.

Voor iedere klus op uw dak

Wilt u graag een oude dakkapel op uw huis in Arnhem laten opknappen of heeft u nieuwe boeidelen nodig? Bij Bosvelt en Haisch kunnen wij u helpen aan diverse materialen om die klussen te klaren. Vraagt u zich nu af wat boeidelen zijn? Boeidelen zorgen ervoor dat regen en andere neerslag uw dakbeschot niet aantasten zodat deze langer meegaat. Boeidelen zijn er in diverse soorten en materialen. Wij leveren standaard boeidelen in waterbestendig of in red cedar hout, maar wij kunnen uw dak ook voorzien van kunststofboeidelen. Ook bij u in Arnhem. De keuze is geheel aan u.

Dakrenovatie in Arnhem?

Bosvelt en Haisch kunnen het dak op omdat:

  • De mannen van Bosvelt en Haisch zijn jong en zeer gedreven.
  • Zij denken graag met u mee.
  • U wilt natuurlijk ook betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.
  • Een dakrenovatie vraagt om de juiste expertise
  • Uw dak is na een dakrenovatie weer levenslang duurzaam

Bosvelt en Haisch staan in Arnhem bekend om hun toegankelijkheid en klantvriendelijkheid. Zij denken graag met u mee als u aan een dakrenovatie zit te denken. In Arnhem en omstreken zijn wij dagelijks werkzaam.

Uw wilt toch ook een duurzaam dak?

Wie wil dat nou niet? Als u meer informatie wilt over uw dakrenovatie in Arnhem kunt u het best even contact opnemen met Bosvelt en Haisch. Jacob Haisch is te bereiken op 06-53947933 en Bennie Bosvelt op telefoonnummer 06-52430373. Samen zijn zij te bereiken via de mail op info@bhisolatietechniek.nl. Als u een mailtje stuurt zullen zij zo snel mogelijk reageren. Voor een dakrenovatie in Arnhem stuurt u uiteraard Bosvelt en Haisch het dak op!