Dakpannen vervangen Arnhem

Bosvelt en Haisch gaan het dak op

Als u uw dakpannen wilt vervangen in Arnhem, dan kunt u dus het beste bij Bosvelt en Haisch aankloppen. Voor het vervangen van de dakpannen op uw schuur, bedrijfspand en huis ben u bij Bosvelt en Haisch aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Arnhem en omgeving. Wij komen graag bij u langs om de kwaliteit van uw dak te beoordelen. Daarnaast kijken we naar het type dak en dakpannen. Vervolgens kijken we of deze dakpannen vervangen dienen te worden. U krijgt van ons een offerte op maat, zo weet u waar u aan toe bent.

Ook uw dakpannen laten vervangen in Arnhem?

Nadat wij bij u in Arnhem langs zijn gekomen om uw dak te inspecteren, kunnen wij ook snel bij u aan de slag. Wij gebruiken hoogwaardige materialen om uw dak weer als nieuw te maken. Wij hebben alle expertise in huis om uw dakpannen te vervangen. Na het verwijderen van het oude materiaal, zullen we beoordelen of het dakbeschot nog voldoet. Als deze rotte plekken bevat, dan zullen wij deze vervangen met nieuwe delen. Als u dat wilt, kunnen wij na het herstellen en schoonmaken van het dakbeschot uw dak voor u isoleren.

Afhankelijk van het soort ondergrond zullen wij stoftengels aanbrengen. Hierop wordt een dampremmende folie aangebracht. Vervolgens brengen wij de panlatten aan op de folie en zullen hier de nieuwe pannen op gelegd worden.

Dakpannen vervangen Arnhem

Dakpan vervangen Arnhem

5 redenen om voor Bosvelt en Haisch te kiezen

  • Gecertificeerd dakdekkersbedrijf
  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in vervangen van daken
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Eerlijk, snel en deskundig

Wilt u nog meer weten over de kwaliteit waar Bosvelt en Haisch voor staat? Wij komen graag met u in contact. Dus als u erover nadenkt om de dakpannen te laten vervangen op uw huis in Arnhem, dan kunt u het beste even contact met Bosvelt en Haisch opnemen.

Meer informatie of een offerte?

Als u graag wilt weten wat Bosvelt en Haisch voor uw dak kan betekenen, dan raden wij u aan om eens met onze mannen te bellen. Wij kunnen u voorzien van een advies op maat. U mag ons natuurlijk ook uitnodigen om een offerte te maken. Belt u ons eens op 06-53947933. Of stuur een e-mail naar info@bhisolatietechniek.nl. Wij zullen u zo snel als we kunnen antwoorden geven op uw vragen. Zo weet u waar u aan toe bent als u uw dakpannen wilt vervangen in Arnhem.