Daklekkage Velp

Zijn de emmertjes vol?

U heeft last van een daklekkage in Velp? Dan bent u bij de specialisten van Bosvelt & Haisch aan het juiste adres. De meest voor de hand liggende oplossing, als u last heeft van een daklekkage, is uw huis in Velp vol zetten met emmertjes. Maar soms zijn de emmertjes toch echt vol. Of er sijpelt regenwater langs uw muren en deuren, waardoor er grote, blijvende en prijzige schade kan ontstaan. Volg de velen die u zijn voor gegaan en schakel nu direct de ervaren vakmensen van Bosvelt & Haisch in. Voordat u het weet is uw huis weer veilig tegen regen- en onweersbuien.

Zo pakken wij een daklekkage in Apeldoorn aan

Daklekkage VelpWij hebben al vaak een bezoekje aan Velp mogen brengen om bewoners van een daklekkage af te helpen. Wij gaan dan altijd als volgt te werk. Eerst inspecteren wij grondig uw dak, met in het bijzonder de daklekkage. Onze experts herstellen dan de plek waar het gat zich bevindt. Dat kan gelukkig vaak zonder hak- of breekwerk te hoeven verrichten. Omdat onze vakmensen al vele jaren ervaring hebben in dak- en isolatietechnieken, zien zij vaak al snel wat de oorzaak van de daklekkage is. Zij lichten u hier meteen over in. Misschien heeft er afgelopen dagen een hevige onweersbui gewoed over Velp? Maar het kan ook zo zijn dat uw dakbedekking door en door versleten blijkt. Of dat er op meerdere plekken sprake is van rotting. In dat geval kunt u ervoor kiezen onze specialisten niet alleen in te schakelen voor uw daklekkage in Velp, maar ook voor een complete dakrenovatie.

Bosvelt & Haisch staat ook in Velp goed bekend

Bosvelt & Haisch is een jong en gemotiveerd bedrijf in de dak- en isolatietechniek. Het bedrijf is al sinds 2012 actief in Velp en de ruime omgeving. Ook op het gebied van daklekkage hebben wij al heel veel mensen mogen helpen. Wij krijgen daar altijd mooie complimenten op. Ook geven mensen vaak aan ons aan te bevelen bij familie, vrienden en buren. Misschien bent u via deze route wel bij ons terechtgekomen? Bosvelt & Haisch garandeert u van het volgende:

  • Gecertificeerde vakmensen
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor ons werk
  • Voordelig
  • Klantvriendelijk

Contactgegevens

U wilt zo snel en netjes mogelijk van uw lekkage af? Bel dan nu naar Bosvelt & Haisch via 06-53947933 of stuur een mail naar info@bhisolatietechniek.nl. Wij zijn uw partner voor uw daklekkage in Velp!