Dakisolatie

Bosvelt & Haisch Isolatietechniek is in staat om op een snelle en eenvoudige wijze het wooncomfort te verbeteren en de rekening bij uw energiemaatschappij te reduceren. Alleen met dakisolatie kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen. Hiermee is uw investering al in een korte tijd terugverdiend.

Platte- en hellende daken

Of u nu beschikt over een hellend dak of plat dak, voor vrijwel iedere dakconstructie bieden wij een passende oplossing. Echter gebruiken wij daarvoor wel andere materialen en technieken, zodat uw dak optimaal beschermd wordt en de juiste dakisolatie wordt gecreëerd.

Verwarmen van de zolder

Dakisolatie kent de meeste voordelen wanneer u de bovenruimte veelvuldig in gebruik heeft. Zodra u bij voorbeeld een slaapkamer op zolder wilt verwarmen, kunt u veel warmte verliezen wanneer een dak niet goed geïsoleerd is. De dakisolatie van ons isolatiebedrijf biedt u in dat geval een perfecte oplossing.

Is uw woning geschikt voor dak isolatie?

Wanneer u benieuwd bent of het dak van uw woning geschikt is voor dakisolatie en graag wilt weten wat u kunt besparen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel of mail ons direct voor een offerte op maat voor een passende dakisolatie en laat ons berekenen wat u ongeveer kunt besparen op energie.