Dakgoten vervangen Arnhem

Dakgoot

Dakgoot

Bij reparatie, onderhoud en stormschade aan uw dak

Wilt u de dakgoten laten vervangen in Arnhem? Kies dan voor een goed bedrijf. Bosvelt & Haisch is dan uw specialist in dak- en isolatietechniek. Wij werken onder ander in Arnhem. We werken goed en snel en ook voor dakgoten vervangen rekenen we een eerlijke prijs. U schakelt ons in voor regulier onderhoud in Arnhem en omstreken. Eigenlijk alles wat met uw dak te maken heeft, kunnen we professioneel aanpakken. Voorheen werden dakgoten vervangen, omdat ze verouderd of te veel beschadigd waren. De laatste jaren zien we echter ook steeds meer noodzaak door stormschade. De stormen nemen toe in heftigheid en daardoor ook de hoeveelheid schade. Wilt u voorkomen dat u door een komende storm uw dakgoten moet laten vervangen? Schakel ons dan vroegtijdig voor onderhoud aan uw dak in. Door de veiligheid op en om uw dak in Arnhem te vergroten zorgen we samen voor een kleinere kans op grote schade bij de komende stormen.

De dakgoten vervangen in Arnhem

Bij een opdracht in Arnhem hebben we de hoge en lage dakgoten vervangen bij een woning. Dit was geen kwestie van stormschade. Door de jaren heen waren de materialen verouderd en deels beschadigd. Soms zijn dingen gewoon aan de beurt om vervangen te worden en in dit geval was dat zo. We hebben overigens niet alleen de dakgoten vervangen. Een viertal regenpijpen was ook aan vervanging toe. Dat hebben we direct in de offerte verwerkt. Deze Arnhemse bewoner wist dus vooraf precies waar hij aan toe was. Een eerlijke prijs en een goed uitgevoerde opdracht. Dan is het niet vreemd dat we er weer een tevreden klant bij hebben.

Wat doet Bosvelt & Haisch voor het dak in Arnhem?

We noemen u graag een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden als dak- en isolatiebedrijf:

  • Schoorsteen techniek
  • Renovatie en reparatie van uw dak
  • Isolatie van gevels en vloeren
  • Dakgoten vervangen
  • Voegwerkzaamheden

Omdat we een breed pakket in dak- en isolatietechniek aanbieden kunnen we veel verschillende klussen aan uw woning of kantoor gelijktijdig uitvoeren. Vraag ook eens naar ons complete aanbod.

Laat Bosvelt & Haisch ook uw dakgoten vervangen in Arnhem

Maak direct een afspraak met ons voor uw werkzaamheden aan het dak en de muur. Bel ons daarvoor op nummer 06-53947933. U kunt natuurlijk ook gewoon telefonisch informatie vragen. Bijvoorbeeld over uw dakgoten vervangen in Arnhem.