Dakdekker

Het dak boven uw hoofd

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Of heeft u een dakdekker nodig voor het renoveren van uw dak? Dit zijn toch klussen die deskundigheid en expertise van een professioneel dakdekker vragen. Natuurlijk klimt u liever niet zelf op het dak. Geen probleem, wij van Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek staan tot uw dienst! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en bedekken van daken. Of het nu gaat om een speciaal project als dakvernieuwing of een simpele handeling als het reinigen van de dakgoot; wij leveren maatwerk en kijken altijd naar de meest geschikte oplossing voor uw woning.

Uw dakdekker

Wanneer u kiest voor Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek wilt u natuurlijk weten wat onze voordelen zijn:

  • Gecertificeerde dakdekker
  • Voor al uw klussen op en rond uw dak
  • Bekwame vaklui
  • Weinig overlast
  • Kosteloze en vrijblijvende offerte

Klantgerichtheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij werken snel en proberen altijd voor zo min mogelijk overlast te zorgen.

Leien dak of dakrenovatie

Leien daken zijn kenmerkend voor het straatbeeld in Nederland. Waar men vroeg leien daken voornamelijk op kerken of kloosters zag, wordt het tegenwoordig nog steeds toegepast in de moderne woningbouw. Leisteen is een zeer solide product met een lange levensduur. Het geeft uw woning een luxe, natuurlijke uitstraling. Dankzij de afmetingen en vorm van leisteen is het product bij uitstek geschikt voor dakkapellen en daken met ronde of gebogen vormen. Tevens vergt leisteen weinig onderhoud en is goed bestand tegen temperatuurverschillen.Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker om een leien dak op uw woning te plaatsen, bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Tevens denken wij graag met u mee als het gaat om een dakrenovatie. Wij kunnen ter plaatse beoordelen wat de mogelijkheden voor uw dak zijn. Omdat wij een gecertificeerd dakdekker zijn, weten wij precies welke werkwijze nodig is voor het leggen van de leien.

Wilt u meer informatie?

Wij hopen u ervan overtuigd te hebben dat u bij Bosvelt & Haisch & Isolatietechniek moet zijn als u op zoek bent naar een professionele dakdekker. Voor een vrijblijvend advies en gratis offerte, neem gerust eens contact met ons op. Bel ons op 06-53947933 of mail naar info@hbisolatietechniek.nl. Dus bent u op zoek naar een dakdekker? Aarzel niet en neem contact op!