Dakdekker Velp

Het dak boven uw hoofd

Wilt u uw dak laten renoveren of isoleren en heeft u hulp nodig van een dakdekker in Velp? Dan moet u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek zijn. Door onze ervaring als dakdekker, enthousiasme, kennis en specialisme kunnen wij iedere woning in Velp van een nieuw of gerenoveerd dak voorzien. Wij zijn een allround dakdekker en wij voeren onze werkzaamheden in vrijwel heel Nederland uit. Dus ook voor u in Velp gaan wij graag aan de slag! Om u een beeld te geven van onze diensten volgt hieronder een aantal van onze werkzaamheden.

Daktechniek

Door weersomstandigheden of slecht onderhoud kan uw dak in Velp in een slechte conditie verkeren. Om nare situaties als lekkages en rot te voorkomen, kunt u ons als dakdekker aannemen.

Wij kunnen de staat van uw dak snel beoordelen en adviseren u over de kosten. Daarbij kijken wij altijd of een renovatie voldoende is of dat plaatsing van een nieuw dak meer wenselijk zou zijn.

Spouwmuur isoleren

Het isoleren van uw spouwmuren voor uw woning in Velp kan u grote voordelen opleveren. Het is een investering die vaak een groot rendement heeft. De energie die u door isolatie bespaart is vaak snel weer terugverdient. Tevens stimuleert de overheid deze vorm van energiebesparing in de vorm van subsidies. Daarnaast geldt er een aantrekkelijk BTW-tarief van 6% op het isoleren van uw woning in Velp. Het isoleren van de spouwmuren van uw woning is niet duur en kan vrij eenvoudig gebeuren. Van buitenaf worden gaten in de stenen muur geboord, waarna met speciale apparatuur het isolatiemateriaal in de spouw wordt gespoten. Wij kunnen u adviseren welk soort materiaal voor uw woning geschikt is. U ondervindt hier door onze snelle werkwijze weinig last van.

Schoorsteen techniek

Ook voor het onderhoud van uw schoorsteen kunt u een dakdekker inhuren. Belangrijk is dat uw schoorsteen in een goede staat gehouden wordt. Dit periodieke onderhoud kunnen wij als dakdekker in Velp voor u regelen. Wij bekijken tijdens het jaarlijkse schoorsteenvegen of de aansluiting met uw dak nog in orde is, of de voegen nog in goede staat zijn en kijken wij de rookkanalen na.

Uw dakdekker in Velp

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een vakkundige dakdekker in Velp, bent u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek aan het juiste adres. Of het nu gaat om isolatie, of het onderhouden van uw schoorsteen; voor al uw zaken voor uw woning in Velp kunt u bij ons terecht. Bel eens 06-53947933 voor vragen en een vrijblijvende offerte. Want voor een dakdekker in Velp moet u bij ons zijn!