Dakcoating Oosterbeek

Met dakcoating hoeft het dak vervangen niet nodig te zijn

Als uw dak in Oosterbeek ernstig verontreinigd is, vergeet u wellicht dat een dakcoating in Oosterbeek al heel veel voor u op kan lossen. Meestal wordt meteen gekozen voor het vervangen van een dak. Maar wist u dat dit veel duurder is dan een dakcoating? Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek heeft al vele jaren ervaring in het aanbrengen van een coating. Vrijwel altijd horen wij de blije bewoners verbaasd reageren dat het dak er met de nieuwe coating zelfs mooier dan nieuw uitziet. En het is weer volop stevig, waterdicht en super schoon! Wilt u ook overtuigd worden? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor een dakcoating in Oosterbeek!

Een dakcoating, wat moet ik me daar bij voorstellen?

Tegenwoordig is er vanalles mogelijk in de wereld van dakcoating. Maar voordat we het gaan hebben over de coating zelf, is het eerst van belang te weten of uw dak nog ‘gered’ kan worden met een coating. Wanneer is het aanbrengen van een dakcoating bij u in Oosterbeek handig? Als uw dak bijvoorbeeld erg verontreinigd is. Elk dak vangt vuil op. Algen, korstmossen en atmosferisch vuil bijvoorbeeld. Soms is een overkapping dusdanig vuil en daardoor instabiel, dat het volledig vervangen moet worden. Maar vaak kan een goede dakcoating voor u in Oosterbeek al uitkomst bieden! Laat dus eerst onze vakman een inspectie uitvoeren. Als besloten is een coating aan te laten brengen, kunt u kiezen uit maar liefst verschillende 16 kleuren. Wilt u alsnog een andere kleur? Dan creëren we die gewoon bij u in Oosterbeek! Bent u al overtuigd?

De drie kernwaarden van Bosvelt & Haisch

Wij vertellen u graag op welke drie punten Bosvelt & Haisch zich onderscheidt van andere bedrijven in de buurt van Oosterbeek. Ten eerste werken wij zeer vakkundig. Al onze medewerkers zijn ervaren in het vak. Dus u weet zeker topkwaliteit te ontvangen. Ten tweede werken wij erg betrouwbaar. Wij bieden eerlijke offertes en komen onze afspraken na. Geen nare verrassingen achteraf dus. Ten derde bieden wij u desgewenst advies. Keuzes maken over uw dak kan namelijk erg lastig zijn. Onze ervaren specialisten vertellen u graag wat er mogelijk is. En wat mooi zou staan op uw overkapping. Kortom, wij zijn:

  • Vakkundig
  • Betrouwbaar
  • Meedenkend

Maak een afspraak bij u in Oosterbeek

Kortom, maak snel een afspraak met de specialist van Bosvelt & Haisch. Dan kijkt hij of een dakcoating in Oosterbeek ook voor u de oplossing biedt! Bel ons snel via telefoonnummer 06-53947933. En kies ook voor een bijzonder mooie en betaalbare dakcoating!