Dak vervangen Velp

Bosvelt en Haisch halen het dak eraf in Velp

Bent u de trotse eigenaar van een huis of ander pand in Velp en wilt u uw dak vervangen in Velp? Peins niet langer en laat het ons voor u opknappen. Wij van Bosvelt en Haisch zijn een jong team met allround ervaring als het gaat om het vervangen van daken en daaraan gelieerde klussen. Wij kunnen voor u uw schoorsteen vegen, maar wij kunnen uw huis in Velp ook voorzien van een geheel nieuw dak.

Uw dak vervangen in Velp?

Bij Bosvelt en Haisch zijn wij ervan overtuigd dat wanneer wij goed naar u luisteren en samen verwachtingen afstemmen, wij het meest efficiënt tot de beste resultaten kunnen komen. Afhankelijk van uw wensen komen wij bij u langs om eerst onderzoek te doen naar de uit te voeren klus. Het is natuurlijk zonde als wij uw dak in Velp niet de uitstraling geven die de omgeving vraagt. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met ons werk. Daarom zullen wij u van tevoren voorzien van een advies op maat. Misschien hoeft u niet uw hele dak te vervangen, maar is een reiniging van uw dak ook voldoende. Of wellicht is het vervangen van wat dakpannen al voldoende.

Daarom kiest u voor ons:

  • Klantgericht en -vriendelijk
  • Ook werkzaam in Velp
  • Allround specialisten
  • Voor alles op en rond uw dak
  • Snel en bekwaam

Wanneer u uw dak laat vervangen of renoveren wilt u niet langer dan nodig tussen alle klusspullen en materialen zitten. De mannen van Bosvelt en Haisch zullen ervoor zorgen dat u geen last heeft van de klussen.

Daarbij zorgen zij ervoor dat uw dak in Velp lekker snel klaar is en dat deze zo weer jarenlang mee kan. Wij zullen u ook op hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden en u mag er te allen tijde vanuit gaan dat wij u geen enkel pootje zullen lichten. Wij houden van ons vak en wij hebben klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Offerte aanvragen? Meer informatie?

Mogelijk bent u geïnteresseerd geraakt in de expertise en werkwijze van Bosvelt en Haisch. Wij staan u graag te woord als u meer informatie wilt hebben. Mogelijk wilt u een offerte aanvragen. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt ons mailen op info@bhisolatietechniek.nl. Telefonisch zijn wij ook goed te bereiken. Bennie Bosvelt (06-52430373) of Jacob Haisch (06-53947933) kunt u dagelijks bereiken als u uw dak wilt vervangen in Velp.