Dak vervangen in Apeldoorn

Bosvelt en Haisch geeft u een splinternieuw dak boven uw hoofd

Heeft u onlangs een huis gekocht in Apeldoorn en wilt u graag uw dak laten vervangen? Of zit u al geruime tijd aan te hikken tegen die klus? Niet nodig! Bosvelt en Haisch Dak en Isolatietechniek pakt deze klus met beide handen aan. De mannen van Bosvelt en Haisch zorgen ervoor dat uw dak weer als nieuw is. Dit kan door het dak vervangen in Apeldoorn, maar ook door een simpele handeling als dakreiniging. We zijn een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en voelen ons thuis op alle daken. Alles wat bevestigd moet worden aan of op uw huis kunnen wij voor u doen.

Dakisolatie kunnen wij als de beste

Wanneer uw dak vervangen wordt is het het beste als de isolatie ook direct vernieuwd wordt. Omdat wij bewezen goed zijn in het van A-tot-Z renoveren van diverse soorten daken, durven we best te zeggen dat wij de beste keus zijn in Apeldoorn. Bij het vervangen van uw dak zijn er diverse zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo zijn wij ook in staat om uw dakgoten te vervangen en wij vinden het geen enkel probleem om bijvoorbeeld uw oude dakkapel eens flink op te knappen.

Uw dak vervangen in Apeldoorn doet u om deze redenen bij Bosvelt en Haisch:

  • Allround dakdekkersbedrijf
  • Jong en gemotiveerd
  • Wij leveren maatwerk
  • Vrijblijvende en kosteloze offerte
  • Advies op maat

Het vervangen of renoveren van uw dak is een klus die toch aardig wat expertise en vakkundigheid vraagt. Het liefst klimt u zelf natuurlijk niet naar boven. Geen enkel probleem hoor. Wij van Bosvelt en Haisch willen u graag van dienst zijn. Wat u ook wilt, wij leveren maatwerk. Ook op uw dak in Apeldoorn uiteraard.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Wilt u die dakrenovatie niet langer uitstellen en bent u wel geïnteresseerd geraakt in het maatwerk van Bosvelt en Haisch? Wij gaan graag met u in gesprek om u te kunnen voorzien van een advies op maat. Het enige dat u hoeft te doen is even te bellen naar Bennie Bosvelt (06-52430373) of Jacob Haisch (06-53947933). Mailen kan natuurlijk ook. Mail uw vragen over uw dak vervangen in Apeldoorn naar info@bhisolatietechniek.nl en wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.