Dak vervangen in Arnhem

Uw klus op het dak

Heeft uw dak zijn beste tijd gehad en wilt u uw dak vervangen in Arnhem? Stel deze klus dan niet te lang uit en laat het over aan professioneel dakdekkersbedrijf als Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Het dak is één van de meest kwetsbare onderdelen van uw huis in Arnhem. De kosten kunnen flink oplopen wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud of schade door weersinvloeden. Of u nu uw dak wilt vervangen voor een compleet nieuw dak, of gaat voor een dakrenovatie; wij staan tot uw dienst!

Uw dak vervangen in Arnhem

U wordt als klant volledig door ons ontzorgt wanneer u uw dak laat vervangen door ons. Van A tot Z zijn wij bij het project betrokken.

Bosvelt & Haisch Isolatietechniek kan snel bij u thuis in Arnhem beoordelen wat voor u de meest geschikte oplossing voor het vervangen van uw dak is. Daarna doen wij u een gunstig prijsvoorstel. Door middel van een oriënterend gesprek bespreken we met u de werkwijze zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer uw dak wordt vervangen in Arnhem. Tevens zorgen wij dat het vervangen van uw dak snel en efficiënt gebeurt, zodat uw woning niet in een werkplaats verandert en uw dak in Arnhem er weer jaren tegenaan kan!

U bent in Arnhem bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek aan het juist adres omdat:

  • We eerlijk en oprecht advies geven
  • Wij snel en efficiënt werken
  • We uitgebreide kennis van materiaal en techniek hebben
  • We gunstige prijzen hanteren
  • We een gecertificeerd dakdekkersbedrijf zijn

Kortom: uw dak laten vervangen is bij ons in goede handen!

Gecertificeerd dakdekker

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is een ambitieus en jong isolatie- en renovatiebedrijf. Wij, Bennie Bosvelt en Jacob Haisch zijn de oprichters van deze onderneming en hebben klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan. Als twee goede kameraden die elkaar hun hele leven kennen hebben wij in 2012 besloten samen een bedrijf in dak- en isolatietechniek op te richten. Sindsdien proberen wij te groeien en van ons bedrijf een waar begrip te maken. Wij voeren onze klussen in vrijwel heel Nederland uit. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en bij diverse brancheorganisaties aangesloten.

Meer weten?

Wilt u uw dak in Arnhem door ons laten vervangen en meer informatie aanvragen? Dat kan. Bel ons op 06-53947933. Ook kunt u via ons online contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Wellicht gaan wij dan binnenkort al aan de slag met het vervangen van uw dak in Arnhem!