Dakdekkersbedrijf Buren

Dakrenovaties van absolute topklasse

Heeft het dak van uw huis in Buren de langste tijd gehad en bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Buren dat een vakkundige dakrenovatie kan uitvoeren voor de beste prijs? Neem dan contact op met Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Wij kunnen de dakpannen vervangen voor de beste pannen die beschikbaar zijn en kunnen de dakgoten vervangen voor loden dakgoten van de allerbeste kwaliteit. Wij zijn ook specialisten in Buren voor schoorsteen vegen en kunnen een dakreparatie uitvoeren wanneer een storm het dak schade heeft toegebracht.

Wij klimmen het dak op voor u

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek heeft er geen enkele moeite mee om voor u het dak op te klimmen wanneer dat nodig is. Want een lekkend dak willen we geen van allen. Wij zijn het dakdekkersbedrijf in Buren dat ervoor kan zorgen dat uw dak weer helemaal in top conditie zal verkeren en dat doen we ook nog eens voor de beste prijs. De medewerkers van ons dakdekkersbedrijf zijn allemaal vakmensen die dakdekken als een serieus vak zien en optimale kwaliteit leveren.

Uw schoorsteen weer helemaal schoon

Wij zijn als dakdekkersbedrijf in Buren ook erg actief als schoorsteenveger. Een schoorsteen vegen is voor ons een routineklus die we serieus oppakken met moderne apparatuur waaronder camera’s waarmee de de schacht van de schoorsteen kunnen inspecteren en natuurlijk vakkundig en professioneel personeel. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer aan kunnen bieden

Uw dak door vakmensen gerenoveerd

Onze medewerkers van ons dakdekkersbedrijf zijn allemaal specialisten op het gebied van het renoveren van dakpannen daken. Wij kunnen de dakpannen vervangen voor betere dakpannen die vrijwel niet meer van het dak af kunnen waaien en wij kunnen tevens meteen het dak van uw woning in Buren voorzien van isolatie om uw energie rekening naar beneden te drukken.

 • Dakreparatie
 • Pannendaken
 • Nokvorst renovatie
 • Schoorsteenvegen met camera inspectie
 • Spouwmuurisolatie
 • Dakisolatie
 • Zolderisolatie
 • Bitumineuze dakbedekking
 • Dakshingles
 • EPDM dakbedekking
 • Zinken dakbedekking

Dakdekkersbedrijf Buren

Profiteer van het voordeel van 6% BTW

De overheid heeft een leuk voordeeltje voor u klaarliggen. Want ook in 2015 is het mogelijk om ons dakdekkersbedrijf de werkzaamheden te laten uitvoeren met een BTW tarief van 6%.

Laat ons langskomen voor een advies

Ons dakdekkersbedrijf komt graag naar onze klanten toe. Neem dan ook contact met ons op wanneer u naar een dakdekkersbedrijf in Buren zoekt die uw dak weer optimaal kan renoveren. Wij komen bij u langs in Buren om de status van het dak op te nemen en wij geven u dan een geheel vrijblijvend advies en een messcherpe offerte voor een dakrenovatie van absolute top kwaliteit.