Dakdekkersbedrijf Brummen

Uw dak van uw woning weer in topconditie

Heeft het dak van uw woning een renovatie nodig en zoekt u hiervoor een dakdekkersbedrijf in Brummen die deze dakrenovatie professioneel kan uitvoeren? Neem dan contact op met Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Wij zijn het dakdekkersbedrijf die de dakpannen vervangen van uw dak voor de beste pannen die verkrijgbaar zijn en garanderen u dat de dakpannen er niet snel vanaf zullen waaien. Wij kunnen ook de schoorsteen vegen en de dakgoten vervangen van uw dak.

Wij klimmen met alle plezier uw dak op

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek klimt graag het dak op voor haar klanten in Brummen. De medewerkers van ons dakdekkersbedrijf zijn allemaal top gemotiveerde vakmensen die de klappen van de zweep kennen wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe daken of het renoveren van bestaande daken. Wij zijn het dakdekkersbedrijf in Brummen die ook een snelle dakreparatie kunnen uitvoeren wanneer het dak schade heeft opgelopen na een heftige storm.

Een vakkundige renovatie van uw dak

Wij zijn het dakdekkersbedrijf in Brummen die de renovatie aan het dak van uw huis kunnen uitvoeren. Wij zullen de dakpannen vervangen indien dat nodig is en zullen ook de dakgoten vervangen wanneer deze te slecht zijn om nog te renoveren.

Uw schoorsteen geveegd door de specialist

Wilt u dat wij ook uw schoorsteen vegen? Dan kan. Ons dakdekkersbedrijf is vaak te vinden op de daken in Brummen om schoorstenen weer helemaal in top conditie te brengen.

Isolatiemateriaal voor dak en spouwmuren

Wij zijn ook de specialist in Brummen in het verzorgen van isolatie. Wij gebruiken hiervoor de beste isolatie materialen die denkbaar zijn. Een isolatie aanbrengen is eenvoudiger dan u denkt en kan voor een hele voordelige prijs aangeboden worden. Lees hieronder in de lijst wat we allemaal nog meer aan kunnen bieden.

 • Dakreparatie
 • EPDM dakbedekking
 • Zinken dakbedekking
 • Schoorsteenvegen met camera inspectie
 • Spouwmuurisolatie
 • Dakisolatie
 • Zolderisolatie
 • Pannendaken
 • Nokvorst renovatie
 • Bitumineuze dakbedekking
 • Dakshingles

Dakdekkersbedrijf Brummen

Maak gebruik van het voordeel van 6% BTW

Wij zijn als dakdekkersbedrijf ook in staat om u het lage 6% BTW in rekening te brengen. Gebruik het voordeel van deze tijdelijke maatregel, ingevoerd door de overheid, zolang het nog kan.

Neem contact op voor een gratis advies

Zoekt u nog steeds een dakdekkersbedrijf in Brummen die een renovatie kan uitvoeren voor het dak van uw woning? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek en advies voor een dakrenovatie. Wij komen graag bij u langs in Brummen om de status van uw dak te bekijken en wij geven u dan een geheel vrijblijvende offerte.