Dakdekkersbedrijf Aalten

Top kwaliteit dakpannen op uw dak

Heeft het dak van uw huis renovatie nodig en zoekt u hiervoor een ervaren dakdekkersbedrijf in Aalten? Bel dan met Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Wij zijn de dakdekkers in Aalten die een dakreparatie kunnen uitvoeren die uw dak weer als nieuw maken. Wij kunnen de dakpannen vervangen, de dakgoten vervangen en eventueel isolatie aanbrengen om uw stookkosten te verlagen. Ons dakdekkersbedrijf kan ook meteen uw schoorsteen vegen wanneer wij toch al op het dak werkzaam zijn.

Een allround dakdekkersbedrijf

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is een allround dakdekkersbedrijf in Aalten die alle werkzaamheden uitvoert aan daken die denkbaar zijn. Wij klimmen het dak op om een dakrenovatie uit te voeren, een schoorsteen te vegen of een isolatie aan te brengen. Ons dakdekkersbedrijf verzorgt ook dakgoten en kan spouwmuren van isolatie voorzien.

Dakrenovaties van hoge kwaliteit

Onze basis is nog steeds het aanleggen van dakbedekkingen. Wij zijn het dakdekkersbedrijf in Aalten die uw dak kan voorzien van de beste dakpannen. Wij voorzien zowel hellende daken als platte daken van de beste dakbedekking.

Uw schoorstenen weer helemaal in orde

Ons dakdekkersbedrijf is ook specialist in schoorsteen vegen. Wij voeren een camera inspectie uit wanneer wij dat nodig vinden en zorgen ervoor dat uw schoorsteen weer helemaal in orde is wanneer wij klaar zijn met ons werk.

Profiteer van het lage BTW tarief

Maak ook gebruik van de regeling van de overheid die korting geeft op het BTW tarief. U betaalt ook in 2015 slechts 6% BTW op renovatie werkzaamheden aan uw dak. Moeten uw dakpannen vervangen worden van uw huis in Aalten? Laat dan deze kans niet liggen.

Een compleet bedrijf voor alle dak werkzaamheden

Ons dakdekkersbedrijf  in Aalten kan vrijwel alle werkzaamheden voor het dak van uw woning uitvoeren. Wij kunnen de dakgoten vervangen van het dak van uw huis in Aalten, een snelle dakreparatie uitvoeren wanneer het dak schade heeft opgelopen na een storm of uw spouwmuur voorzien van isolatie. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

 • Dakshingles
 • EPDM dakbedekking
 • Zinken dakbedekking
 • Daktechniek
 • Pannendaken
 • Nokvorst renovatie
 • Bitumineuze dakbedekking
 • Schoorsteen vegen met camera inspectie
 • Spouwmuurisolatie
 • Dakisolatie
 • Zolderisolatie
dakisolatie

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact op. Wij zijn het dakdekkersbedrijf in Aalten die de dakrenovatie kunnen uitvoeren voor uw dak. Wij komen met alle plezier bij u langs in Aalten om u een voorstel te doen voor een dakrenovatie van uw woning. U krijgt dan meteen een messcherpe offerte van ons voor een prachtig nieuw dak dat weer jarenlang mee zal gaan.